Ako idete na Novo naselje, pažnja: Od danas zatvoren deo Bulevara Slobodana Jovanovića

U ponedeljak, 6. marta, počeće radovi na Bulevaru Slobodana Jovanovića i to od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Radomira Raše Radujkova do Bulevara vojvode Stepe.
Ako idete na Novo naselje, pažnja: Od danas zatvoren deo Bulevara Slobodana Jovanovića
Foto: 021.rs
Saobraćaj će biti potpuno obustavljen na ovom delu Bulevara Slobodana Jovanovića, raskrsnica će biti prohodna, a radovi bi trebalo da traju oko nedelju dana.

Iz tog razloga, od 6. do 15. marta privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 7A i 7B.

Izmene GSP-a pogledajte na OVOM linku.

Budžet Novog Sada namenjen održavanju puteva u gradu ove godine je 1,7 milijardi dinara. Od toga je APV izdvojila 700 miliona dinara.
"U okviru dinamike radova na održavanju putne infrastrukture, koji će se obavljati tokom čitave godine, naročito će se voditi računa o tome da se u najvećoj mogućoj meri obezbedi protočnost saobraćaja u svim ulicama u kojima će se realizovati planirane intervencije na saobraćajnim površinama. Javnost će blagovremeno biti obaveštena o tome na kojim lokalitetima se izvode radovi kako bi se, radi sprečavanja gužvi u saobraćaju, koristili alternativni putni pravci", navode u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije i mole sve građane da imaju razumevanja i strpljenja.
  • Limanac

    06.03.2023 10:03
    Naselje mali grad
    Novo Naselje je pravi mali grad za sebe a koji je relativno blizu centra i glavne saobrcajnice mnogi koriste kako bi se prevezli od-do...
    Bul.Slobodana Jovanovica je 200x krpljen, pun rupa a kako je tranzit saobracaja sve veci, pretilo bi mu da se jos vise urusi.
    Ne vidim problem sto sada prvi put posle ko zna koliko godina rade novi asfalt.
    Uvek neko ima za,neko protiv ali sve ulice ako bi se ovako presvlacile mi nikada ne bismo dosli u situaciju da imamo neke katastrofoalne ulice, pod uslovom da se one presvlace na svakih nekoliko godina a ne 20g.
  • rale

    06.03.2023 06:38
    Mislio sam da će ovo ludilo da stane jer su prošle godine imali neke pare u budžetu viška koje je trebalo baciti, ali izgleda da te pare još vise. Sve ulice na Novom Naselju koje su presvučene asfaltom su bile apsolutno upotrebljive pre radova.
  • Skočko

    05.03.2023 17:14
    Sta je tesko zabranu ili izmenu saobraćaja prikazati graficki? Nalepiti na gugl ili geosrbiju i svima jasno.
    Bul kneza Milosa mislim da potpada pod drzavni put koji je u nadleznosti jp putevi srbije tj rep srbije. Ali bez obzira na sve to moze se planirati i obnoviti.
    Kako je u futogu sredjen drz put taj isti....sve ima neki svoj interes...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti