FOTO: Gradonačelnik Novog Sada s osmehom uz Šešelja na Sajmu knjiga

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je otvaranju Međunarodnog sajma knjiga, manifestacije koju naziva dragocenom.

Bio je u pratnji gradskih i pokrajinskih čelnika, obratio se prisutnima, a kako se vidi na objavi na njegovom zvaničnom Instagram profilu, izdvojio je vreme i za posetu štandu kuće koja izdaje knjige predsednika Srpske radikalne stranke i osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja.

Đurić se pohvalio susretom sa Šešeljem, koji godinama potpisuje knjige na ovoj manifestaciji na Novosadskom sajmu.

"Knjiga se u gradu koji je do prošle godine bio Evropska prestonica kulture ne zatvara. U Novom Sadu koji je nosio tako veliku i značajnu titulu možemo samo da ispisujemo i otvaramo stranice novih. Svaka knjiga ima svoj put, život, opstanak i neprolaznu vrednost, a u tome i jeste njena moć, knjiga je lekovita. Zato je svaka manifestacija koja promoviše ljubav prema knjizi dragocena", navodi se u Đurićevoj objavi.
 
 
On je dalje pozvao Novosađane i posetioce iz drugih gradova da posete Međunarodni sajam knjiga.
 
Vojislav Šešelj je lider ultradesničarske Srpske radikalne stranke, iz koje je nastala Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića, čiji član je i aktuelni gradonačelnik Novog Sada.
  • Bumbar

    11.03.2023 16:32
    b
    sramota sa kim se slika!?
  • Lol

    11.03.2023 12:35
    Sajam knjiga i obrazovanja je olicenje stanja ove drzave, bruka i sramota. 21. Vek a na sajmu se slobodno seta osudjeni zlocinac i slika sa osnovcima uz veliki osmeh. Ne znam da li imam gore misljenje o njemu, ili o roditeljima dece koji su svoje male buduce delikvente naucili pogresnim vrednostima u tako ranom dobu. Ne vidim bas svetlu buducnost uz takve nove narastaje.
  • Milan

    10.03.2023 22:39
    I Trivun je tu
    Izgleda da na sajmu knjiga mogu da se kupe i lažne diplome?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti