U istoriju odlazi i poznata novosadska picerija "Panter", umesto nje - višespratnica

Poznata novosadska picerija "Panter", na Bulevaru kralja Petra Prvog, prestaje sa radom. Objekat u kom se nalazila biće srušen, a na njegovom mestu izgradiće se višespratnica.
U istoriju odlazi i poznata novosadska picerija "Panter", umesto nje - višespratnica
Foto: 021.rs

Picerija se zahvalila svojim gostima na svemu što su im pružili tokom četvrt veka postojanja.

"Sada kada se bliži kraj našeg dugogodišnjeg poslovanja, želeli bismo da vam se zahvalimo na svemu što ste nam pružili u ovih skoro četvrt veka. Od 1998. godine, mi smo se trudili da vam pružimo kvalitetnu hranu i uslugu, ali i da stvorimo mesto koje je uvek bilo otvoreno za dobro druženje. Nedostajaće nam vaša podrška i nezaboravni trenuci koje smo podelili zajedno. Odluka da zatvorimo Panter nije bila laka, ali verujemo da je pravi izbor za nas", navodi se u objavi picerije na Fejsbuku.

Oni su se zahvalili svima koji su ih podržavali i bili uz njih.
 
"Kafe picerija 'Panter' će zauvek ostati deo naše priče, kao i vi, naši dragi gosti. Hvala vam još jednom i želimo vam sve najbolje", navodi se.
 
Objekat u kom se nalazila picerija jedan je od malobrojnih koji, do sada, nije zahvatio urbanizacijski talas Bulevara kralja Petra Prvog. 
 
Kako su godine prolazile, menjao se izgled bulevara, a "Pantera" su okružile višespratnice.
U javno dostupnim podacima može se videti da će na mestu picerije biti izgrađena višespratnica. 
 
Na ovoj lokaciji trebalo bi da se izgradi zgrada površine veće od 2.000 kvadratnih metara, koja će imati podrum, prizemlje, pet spratova i potkrovlje. 

Komentari 109

  • Mile

    21.03.2023 10:03
    ''Panda'' i ''Mandarino''
    @Podbarac
    Picerija pored ''Pande'' se zvala ''Mandarino'', otvorena je u septembru 1981. Zgrada u kojoj je ''Panda'' i nekada bio ''Mandarino'' je sagrađena 1976.
  • Sremac

    17.03.2023 16:54
    @podbarac orginal Sve si dobro rekao,neki to ne mogu da prihvate,zaostatak u vremenu meri se desetinama godina.
  • Zemlja čudesa

    17.03.2023 11:12
    @cccc
    "Velika seoba Srba su dve povezane migracije stanovništva u 17. i 18. veku prilikom kojih je veliki broj Srba sa Kosova i južnih krajeva prešao na sever, u područja južne Ugarske (Vojvodine) i austrijske Vojne krajine.
    Prva Velika seoba Srba se odigrala pod pećkim patrijarhom Arsenijem III Čarnojevićem početkom 1690. godine, tokom Velikog bečkog rata, koji je trajao od 1683. do 1699. godine. Druga Velika seoba Srba se odigrala pod pećkim patrijarhom Arsenijem IV Jovanovićem 1740. godine, nakon Rusko-austro-turskog rata, koji je trajao od 1735. do 1739. godine.
    Usled ovih seoba broj srpskog stanovništva na Kosovu se drastično smanjio..." (Izvor: Wikipedia)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti