Visoka tehnička škola strukovnih studija u Novom Sadu otvara vrata za 65. generaciju studenata

Danom otvorenih vrata, u subotu, 18. marta započinje upis jubilarne 65. generacije studenata u Visoku tehničku školu strukovnih studija u Novom Sadu.
Visoka tehnička škola strukovnih studija u Novom Sadu otvara vrata za 65. generaciju studenata
Foto: Pixabay
Državna, Visoka tehnička škola strukovnih studija u Novom Sadu, prepoznata je po svom višedecenijskom kvalitetnom uspešnom radu, međunarodnoj saradnji sa drugim visokoškolskim institucijama i uspešnim preduzećima i nagrađena je Zlatnom medaljom Novosadskog sajma na nedavno održanom sajmu obrazovanje "Putokazi".
Deset studijskih programa iz oblasti zaštite, elektrotehnike, informatike, mašinstva, saobraćaja, ali i grafike i dizajna predstaviće se maturantima trogodišnjih i četvorogodišnjih srednjih škola Danom otvorenih vrata koji će se održati u subotu, 18. marta u Školskoj 1. 
Ako želite da nastavite sa obrazovanjem i nakon trogodišnje ili četvorogodišnje srednje škole, onda je Visoka tehnička škola strukovnih studija u Novom Sadu pravi izbor za vas.
 
Tokom studija vas očekuju:
 
- Kvalitetna nastava,
- Savremena oprema,
- Praksa i mogućnost zaposlenja odmah nakon studija.
 
Besplatna pripremna nastava, javno dostupni zadaci, video materijal za pripremnu nastavu - pogodnosti su koje su dostupne svim zainteresovanim maturantima.
 
U subotu, 18. marta od 10 sati, svi zainteresovani maturanti trogodišnjih i četvorogodišnjih srednjih škola mogu prisustvovati prijemu i obraćanju direktora, a nakon toga obići učionice, laboratorije, kabinete...sa šefovima studijskih programa i upoznati se sa školom. Nakon sastanka sledi prvi ciklus pripremne nastave.
 
Pripreme za upis učenika u Visoku tehničku školu strukovnih studija u Novom Sadu za 2023/2024. školsku godinu je uveliko u toku. Iskoristite priliku odmah i prijavite se za besplatnu pripremnu nastavu.
 
Sve informacije o načinu polaganja i bodovanja prijemnog ispita, materijal za pripremu (sa tačnim odgovorima), kao i video materijali mogu se pronaći na OVOM LINKU.
 
Sve potrebne informacije pronaći ćete na zvaničnom sajtu škole OVDE, a za novosti pratite i zvanične Fejsbuk i Instagram stranice Visoke tehničke škole.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti