VIDEO U Novom Sadu više od 120 članova POKS-a prešlo u SNS: "Funkcioneri nisu dobrodošli"

Više od 120 članova Pokreta obnove Kraljevine Srbije prešlo je u novosadski odbor Srpske napredne stranke.
VIDEO U Novom Sadu više od 120 članova POKS-a prešlo u SNS: "Funkcioneri nisu dobrodošli"
Foto: 021.rs
Kako je rekao potpredsednik gradskog odbora SNS-a Damir Zobenica, u stranku su prešli članovi, aktivisti i operativci POKS-a.
Međutim, kako je naglasio, funkcioneri ove stranke nisu dobrodošli.
"Želim da napomenem jednu stvar - ovde nećete videti nijednog funkcionera POKS-a. Nismo zainteresovani za bilo kakav vid saradnje sa ljudima kojima smo, ne samo u Novom Sadu, nego i na pokrajinskom i republičkom nivou itekako izlazili u susret prethodnih nekoliko godina", naglasio je Zobenica.
 
Istakao je i kako vladajuća stranka poslednjih godina "matematički" nema potrebu za koalicionim partnerima.
 
"Samim tim smo gajili dozu korektnosti koja nije viđena na našoj političkoj sceni i uvek u koaliciju primali sve ostale stranke koje su bile koalicioni partner sa SNS-om od 2012. godine. Nažalost, u poslednjih nekoliko meseci određeni koalicioni partneri, konkretno mislim na POKS, odlučili su se na drugačiji put. Kap koja je prelila čašu jeste onaj dan u Narodnoj skupštini kada su ljudi iz POKS-a nasrtali i na predsednika Republike i na SNS", rekao je Zobenica.
 
Dodao je i da su članovi Pokreta obnove Kraljevine Srbije odmah nakon istupanja te stranke iz gradske koalicije izrazili želju da se pridruže SNS-u, a da pristupnice stižu svakog dana.
 
"Oni su istog momenta kontaktirali naše ljude i izrazili želju da ne učestvuju u radu protiv države jer to nije ništa drugo nego ono što radi ova lažna desničarska opozicija u Srbiji".

Podsetimo, SNS je početkom februara izbacio POKS iz gradske vlasti, nakon čega je POKS, zajedno sa Novom demokratskom strankom Srbije, oformio odborničku grupu "NADA za Novi Sad".

Komentari 146

  • Mr.M

    20.03.2023 12:07
    Treba živeti s tim ostatak života...srećno
  • Aleksej

    20.03.2023 10:32
    E pa...
    @Sava @Bulevar

    Necu da ga pitam sigurno bi mu bilo neprijatno. A i nije los lik.
  • SNS

    20.03.2023 10:26
    BOT
    Za Kralja Aleksandra, sendvić i kiselu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti