FOTO: Nakon "preleta" članova POKS-a u SNS, osvanuli transparenti protiv Jelića i Popića

Transparentni protiv Vladimira Jelića i Vladimira Popića osvanuli su jutros na više lokacija u Novom Sadu.
FOTO: Nakon "preleta" članova POKS-a u SNS, osvanuli transparenti protiv Jelića i Popića
Foto: 021.rs

Dva transparenta iste sadržine ("Jelić i Popić lopovi") pojavila su se na novosadskoj strani železničko-drumskog mosta. Takođe, viđeni su i na ulasku u Kać i na nedavno rekonstruisanom železničkom nadvožnjaku u Partizanskoj ulici.

Ovo se dešava dan nakon što je više od 120 članova Pokreta obnove Kraljevine Srbije prešlo u novosadski odbor Srpske napredne stranke.

Na vanrednoj konferenciji za medije potpredsednik gradskog odbora SNS-a Damir Zobenica rekao je da su u SNS prešli članovi i aktivisti, dok funkcioneri nisu dobrodošli. Vladimir Jelić je potpredsednik POKS-a, dok je Vladimir Popić predsednik Nadzornog odbora ove stranke.
 
 
Povodom ovoga oglasio se i novosadski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije koji tvrdi da su radnici u javnim i privatnim preduzećima koji su bili članovi ove stranke ucenjeni da pređu u Srpsku naprednu stranku.
 
Predsednik POKS-a Vojislav Mihailović izjvio je da je "partijska država koju je napravio Aleksandar Vučić doživela svoj vrhunac".
Podsetimo, SNS je početkom februara izbacio POKS iz gradske vlasti, nakon čega je POKS, zajedno sa Novom demokratskom strankom Srbije, oformio odborničku grupu "NADA za Novi Sad".
 
Inače, ulice Novog Sada su tokom prethodnih nedelju dana prepune političkih poruka i uvreda. Šablonski grafiti "Miloš Francuz", "Milica lažljivica", "Bora Psiho" i "Pajtić lopov" ispisani su po trotoarima, ulicama i zidovima, u delu Grbavice, Limana, u krugu Betanije, kao i duž Futoške ulice i kod Futoške pijace. Istovremeno su se pojavili identični grafiti "Aca prevara", "Ne kapitulaciji" i "Kosovo je Srbija".
  • Nzs

    17.03.2023 18:54
    Lopovi ste i vi i onaj vaš na konju.
  • Apolitičan

    17.03.2023 18:09
    Koga vi za*ebavate
    Ako vam ne trebaju poksovci, zašto ste danas preletače nagradili rukovodećim funkcijama u Čistoći? Nemate sns kadar ili nekoga ko je stručan kadar, već vam trebaju preletači za glasove?
  • Cccc

    17.03.2023 16:56
    Slobodan Milosevic je za snsektu bio veliki gospodin, a bio je vlastodrzac i autokrata...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti