FOTO: I Boško Obradović na meti novosadskih "transparent ratnika"

Nakon što su se na više mesta pojavili transparenti protiv članova Pokreta obnove Kraljevine Srbije, na nadvožnjaku u Partizanskoj ulici okačen je i transparent protiv Boška Obradovića.
FOTO: I Boško Obradović na meti novosadskih "transparent ratnika"
Foto: 021.rs

Na transparentu je Boško Obradović, predsednik Pokreta Dveri, nazvan "fašistom". Sa druge strane nadvožnjaka nalazi se transparent uperen protiv članova POKS-a.

Inače, kako 021.rs nezvanično saznaje, jedan građanin pokušao je da ukloni jedan od transparenata sa nadvožnjaka u Partizanskoj ulici, ali ga je, navodno, zbog toga grupa mladića napala. Kako saznajemo, na teren je izašla i policija koja je legitimisala učesnike ovog incidenta. 

Transparenti su se potom pojavili i na Petrovaradinskoj tvrđavi, što je objavio i pokret Dveri.
 
 
Ovi transparenti su nastavak kampanje za koju predstavnici desne opozicije tvrde da sprovodi Srpska napredna stranka, a koja je prethodno "vođena" grafitima protiv Miloša Jovanovića (Nova DSS) i Milice Đurđević Stamenkovski (Zavetnici).
 
Pomenute poruke su u prethodnom periodu bile već viđene na društvenim mrežama i mogle su se čuti od ljudi bliskih vlasti, a u cilju diskreditacije predsednice Zavetnika i predsednika NDSS-a.
 
 
Oni su deo grupe desničarskih stranaka koje se bune zbog najava da će država prihvatiti francusko-nemački plan, sada već sporazum EU o normalizaciji odnosa Srbije i Kosova. Desničarske stranke su pozvale večeras na skup u Beogradu povodom podrške Kosovu i Metohiju.
 
Nakon toga, osvanule su i poruke protiv Borislava Novakovića ("Bora psiho") i Bojana Pajtića ("Pajtić Lopov").

Danas su se, dan nakon što je 120 aktivista POKS-a prešlo u gradski odbor SNS-a, pojavili transparenti i protiv čelnika ove političke partije, Vladimira Jelića i Vladimira Popića. 

  • Cicka

    19.03.2023 07:33
    Povratak kraljevine u Srbiju bi bio moguc samo ako bi postojali i Obrenovici i Karadjordjevici pa da narod bira , naravno medju njima i treci i cetvrti koji nemaju veze sa kraljevinom .
  • Gruja-Ns

    18.03.2023 07:40
    Vredni
    Novosadski naprednjaci vredni, nema šta! Pohvaliće ih i bivši i sadašnji gradonačelnik a pašće i neka kinta.
  • Ivana

    17.03.2023 22:07
    Gradonačelnik za ponos grada
    Kakav gradonačelnik takvi i plakati, tj. parole, ista družina. Sve se to u istoj kuhinji kuva i priprema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti