Dveri o transparentima u Novom Sadu: Ko će za ovo odgovarati?

Novosadski odbor Pokreta Dveri reagovao je na transparente na kojima se lider ovog pokreta označava kao "fašista".
Dveri o transparentima u Novom Sadu: Ko će za ovo odgovarati?
Foto: 021.rs

Kako navode u saopštenju, transparent "Boško fašista" se vidi sa Keja žrtava racije, ispred spomenika nedužnim žrtvama koje su mađarski fašisti 1942. godine ubili.

"Predsednik Dveri je targetiran i pre dve godine ovim nazivom. Zbog toga je dobio sudske procese protiv ove vlasti", ističe se u saopštenju.

Dodaje se da nije Boško Obradović proterivao Srbe, nego se "Boško Obradović upravo bori za ostanak Kosova i Metohije u sastavu Srbije".
 
Pitaju i Zavod za zaštitu spomenika kulture kako je ovo moglo da bude dozvoljeno i zašto nije skinuto. Postavljaju pitanje i ko će odgovarati za tako nešto.
 
Podsećaju na protest koji se danas organizuje u Beogradu. 
Podsetimo, danas su u Novom Sadu osvanuli transparenti kojima se targetiraju predstavnici Pokreta obnove Kraljevine Srbije, Dveri, Nove Demokratske stranke Srbije, kao i Zavetnika. 
  • Dodjos

    18.03.2023 08:26
    Ciscenje
    Ko ce sad ocistiti ovo smece i ko ce to da plati ... unalazili fasadu nase zgrade plakatima .. ko ce to da plati ?? Tako nam i treba
  • Alex

    17.03.2023 22:28
    Cirilicu citam ko sto Bajaga peva - na slogove. Dvojezicno molim sledeci put.
  • Ašini

    17.03.2023 18:04
    Kad su isto radili DSu onda ste svi cutali. Sad kad je mečka na vasim vratima, onda ko ce odgovarati. Eee moje patriote. Ne radi se to tako. Ili branis princip ili cutis i trpis kad zakuca na tvoja vrata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti