Rumenka dobija ulicu Nebojše Glogovca

Komisija za nazive delova naseljenih mesta razmatraće zahtev da se jedna ulica u Rumenki nazove po glumcu Nebojši Glogovcu.
Rumenka dobija ulicu Nebojše Glogovca
Foto: 021.rs
Reč je o, za sada, neimenovanoj ulici koja se nalazi na obodu naselja. 
Ulica koja bi trebalo da dobije naziv po glumcu koji je preminuo pre pet godina, počinje od Baštenske, a završava se kod katastarskih parcela 1968/16 i 1970/23.

Komisija će na sednici koja će se održati u sredu, 22. marta, razmatrati i nazive tri ulice na području Sajlova. 

  • Stevan

    21.03.2023 15:53
    glogovac
    A zasto,u redu ako je rodjen u Rumenci,tako preterano poznata licnost i nije pa da zasluzi da se ulica zove po njemu,kao jedna ulica u NS ce dobiti ime po Draganu Nikolicu,svaka njemu cast ali kakve on veze ima sa Novim Sadom,neka im naprave zvezde u Knez Mihajlovoj kao one u Holivudu pa nek im se klanja tamo onaj ko ih toliko voli,stadion Vojvodine se zove Karadjordje pa kakve on veze ima sa sportom uopste,stadion treba da dobije ime Toze Veselinovica,Sime Milovanova itd,itd kao zvezdin sto je pametno nazvan "Rajko Mitic".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti