Novosadska desnica održala minut ćutanja za žrtve bombardovanja, pozvala na odbijanje sporazuma

Novosadski članovi Nove Demokratske stranke Srbije, Pokreta obnove Kraljevine Srbije, Zaventika i Dveri, održali su danas minut ćutanja za žrtve bombardovanja.
Novosadska desnica održala minut ćutanja za žrtve bombardovanja, pozvala na odbijanje sporazuma
Foto: 021.rs

Oni su, nakon toga ispred Banovine, podsetili na NATO bombardovanje i istakli da je njihova "crvena linija" za Kosovo, Rezolucija 1244.

Branislav Ristivojević, pokrajinski poslanik iz Demokratske stranke Srbije, istakao je da je Rezolucija 1244 "dokaz teritorijalnog integriteta Srbije".

"To ne može zameniti nikakav kafanski sporazum", naglasio je.
 
Predsednica pokrajinske i novosadske organizacije Dveri Ivana Stojanović su "nam srušili mostove jer su hteli da kažu da Vojvodina više nije u Srbiji".
 
I Goran Ivančević iz POKS-a istakao je da će se "odlučno boriti protiv francusko-nemačkog sporazuma", dok je Borko Ilić (Zavetnici) zaključio govor tvrdnjom da su i "Jevreji čekali da se vrate u Izrael, i mi ćemo u Prizren".
  • Nemanja

    25.03.2023 10:26
    I ja pozivam NATO na minut uklanjanja "srpske desnice", biće i više nego dovoljno.
  • Неша

    25.03.2023 06:48
    Коначно укрупњавање
    Ајд више да макнете ситносопственичке интересе и да се удружите против ававав
  • Mladen

    24.03.2023 16:32
    Ne zaboravljamo šta je Nato i ne odričemo se sebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti