FOTO: Uklonjen šut sa poljane između Limana i Telepa

Građevinski šut koji je nepoznati muškarac izbacio iz prikolice u nedelju, u Ulici Sime Matavulja, danas je uklonjen.
FOTO: Uklonjen šut sa poljane između Limana i Telepa
Foto: 021.rs

Kako se ekipa 021.rs uverila, sa zelene površine u ovom delu Depresije gotovo u potpunosti su uklonjeni svi tragovi gomile otpada koji se tu nalazio. 

Nije poznato ko je uklonio šut, ali na osnovu tragova na zemlji izgleda da se koristila mehanizacija.

Nekoliko prolaznika i stanara okolnih kuća reklo je za 021.rs da nisu videli ništa, te da već ujutru nisu primetili otpad na tom mestu. 
 
Podsetimo da se na društvenim mrežama delio snimak na kojem se vidi kako čovek srednjih godina baca građevinski otpad sa prikolice na poljanu između Limana IV i Telepa. 
 
On je otpad izbacivao iz prikolice, uopšte ne obraćajući pažnju na muškarca koji ga snima i govori mu da ne sme tako da baca otpad.
Eko straža Novi Sad je povodom ovog snimka napisala prijavu komunalnoj inspekciji. 
 
Oni su podsetili da izostaje redovno i kontinuirano kažnjavanje osoba zbog bacanja otpada na javne površine, iako je ono regulisano kao prekršaj, dok novčana kazna iznosi 25.000 dinara. 
  • B

    31.03.2023 06:16
    V
    Grafiti divlje deponije,,kese,opusci,psi luralice,,isarani prometni znakovi,,sjeca drveca,,nepocisceni parkinzi za aute.....Tko je ikad bio u Sloveniji Hrvatskoj Italiji Austriji Zna da smo ........... sramota me napisati..A hiljade policajaca za šta i koga???
  • Person

    29.03.2023 01:17
    Doticni je verovatno uclanjan u sns pa mu se ,,moze". Policija sto pre da prekine da radi za prekrsioce zakona i da radi svoj posao za koji je placena od strane naroda! Jer sticenjem sns bahatih stvorova samo se izaziva gnev u narodu..a to nije dobro. Setite se 90ih. Vase kolege kako su prosle.
  • Katarina

    28.03.2023 19:25
    Bujke
    Postovani Bujke, nije istina da stanari baraka bacaju smece, odnosno to je trenutno tako jer nema vise ni jednog kontejnera na lokaciji, a sut su uvek dovozili u gepecima pikapa ili prikolicama oni koji tu ne zive

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti