Pozorište mladih uputilo pismo podrške pozorištu "Boško Buha"

Pozorište mladih uputilo je pismo podrške kolegama iz beogradskog pozorišta "Boško Buha".
Pozorište mladih uputilo pismo podrške pozorištu "Boško Buha"
Foto: 021.rs
Kako navode u pismu, "glumcima je pozorište najčešće prvi dom iz kog je onda većina njih stvarala svoje druge, porodične domove".
"Dom je nešto gde si svoj na svom, baza, fizička i duhovna. Boriš se za nju svim srcem i svom snagom. Tu dočekuješ sve svoje, svoju publiku", stoji u pismu podrške.
"Duboko razumemo vašu borbu, mi Pozorište mladih, jer se i sami borimo za svoj dom, već jako dugo. Iako najstarije lutkarsko pozorište u regionu, već 91 godinu živimo podstanarski život. Navijamo za vas svim srcem", poručuju iz ovog novosadskog pozorišta kolegama.
 
Pozorište mladih uputilo je ovo pismo podrške na Svetski dan pozorišta, 27. mart.
  • Petar

    29.03.2023 14:58
    Laž
    Mozda bi trebalo malo da izmenite repertoar i budete gradsko pozorište koje svi očekujemo, a ne da se otkazuju predstave i palamudi preko medija. Sta vam fali plate lezu, po pare od otkazanih predstava svaki ponedeljak redovno isplacujete itd.
  • Steva

    28.03.2023 09:20
    Steva
    Ovo pozdravljam i podrzavam! Ali neka se pripaze?!
  • M. E

    28.03.2023 08:01
    M. E
    Pazite da i vas neisele! Koliko je meni poznato to nije Kraljeva zaduzbina! Gorupa imucnijih Novosadjana je zbog licnog interesa izgradila ovaj objekati i simbolicno dala Kralju da bi doticni to predao Gradu pod imenom"Sokolski Dom"kasnije "Partizan"! Obzirom sta se radi u Srbiji lako bi moglo doci do nekih izmena zarad profita?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.