I danas moguće kašnjenje vozova Novi Sad - Beograd: Popravlja se kontaktna mreža

Infrastrukture železnice Srbije saopštile su da se i danas nastavlja popravka kontaktne mreže između Inđije i Beške na pruzi Beograd - Novi Sad.
I danas moguće kašnjenje vozova Novi Sad - Beograd: Popravlja se kontaktna mreža
Foto: 021.rs
Kako navodi ovo preduzeće, zbog radova su kašnjenja putničkih vozova moguća i tokom današnjeg dana.
Zbog oštećenja kontaktne mreže između Inđije i Beške u subotu, u popodnevnim satima, vozovi na pruzi Beograd - Novi Sad saobraćaju samo jednim, desnim kolosekom.
Protekla tri dana voz "Soko" je zbog ovoga prosečno kasnio jedan do dva minuta, dok su regionalni vozovi između Beograda i Novog Sada kasnili prosečno tri do četiri minuta.
 
"Popravka kontaktne mreže odvija se u skladu sa saobraćajnom situacijom na pruzi, tako da kašnjenja putničkih vozova između Beograda i Novog Sada budu što manja", kažu u Infrastrukturama.
 
Radovi na železničkoj stanici Inđija zahtevaju da u kontaktnoj mreži iznad pruge bude isključen napon, pa je te radove moguće izvoditi samo noću, kada nema putničkih vozova. Tokom protekle noći dežurne ekipe železnice zamenile su oko 1,1 kilometara kontaktnog provodnika, dok naredne noći predstoji zamena još oko 1,4 kilometara nosećeg užeta.

Uporedo sa tim, dežurne ekipe izvode pripremne radove i popravku kontaktne mreže između Inđije i Beške.

  • Cokanj

    12.04.2023 05:54
    dugo
    Al ga opravii.
  • Куп је битан

    11.04.2023 11:21
    Да ли су у питању лопови или лош квалитет радова?
  • ex chapman

    11.04.2023 08:09
    brzi?
    tzv. brzi voz koji ne idem brzinom koja opravdava taj naziv, skoro svaki dan ima probleme sa kontaktnom mrezom ili necim drugim na liniji! u bilo kojoj normalnoj zemlji dosad bi makar nasli neko privremeno resenje da se to spreci, ako ne i sistemsko.
    koristim ovu priliku da jos jednom upitam - gde su nestala 2 vagona po kompoziciji? u prvobitnoj dokumentaciji bile su 3 kompozicije od 6 po vagona po odredjenoj ceni. posle je ta cena i plaćena, ali su isporucene 3 kompozicije sa po 4 vagona. neko je ukrao ukupno 6 vagona

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti