FOTO: Postavlja se završni sloj asfalta na budućem turbo kružnom toku kod Spensa

U toku je postavljanje završnog sloja asfalta i polaganje granitnih kocki u okviru novog turbo kružnog toka na uglu Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice.
FOTO: Postavlja se završni sloj asfalta na budućem turbo kružnom toku kod Spensa
Foto: Grad Novi Sad
Kako navode u Gradskoj kući, u završnoj fazi su radovi na pešačkoj i biciklističkoj stazi na Bulevaru cara Lazara, koje će biti prohodne od četvrtka, 13. aprila.
"U toku je obeležavanje horizontalne signalizacije na novoizgrađenim saobraćajnim površinama i humuziranje prostora koji će biti ozelenjeni. Posle vaskršnjih praznika počinje druga faza radova, pri čemu će, uz manje redukcije, ostati na snazi postojeći privremeni režim odvijanja saobraćaja", dodaje se u saopštenju.
Podsetimo, radovi na izgradnji turbo kružne raskrsnice počeli su 20. februara, a rok za izvođenje radova određen je na devet meseci.
 
Međutim, radovi se privode kraju već nakon dva meseca.
 
 
Planirano je da u središnjem delu kružnog toka bude gotovo deset metara visok spomenik Nikoli Tesli.
  • Liman

    11.04.2023 18:20
    Završetak polovine je za vas završetak?
  • B

    11.04.2023 18:17
    V
    Sad ce te vidjeti UPAMTITE ovaj moj komentar...Biti ce u NS jos 50 kruzni tokova..Samo da svako dobije svoj dio ,Tako u Hr Slav.Brod gradonacelnik napravio gradanima 10tak kruzni tokova(Ps kum izvođac radova) tako ce i NS za 4 godine imati 50 min GARANT
  • Turbo folk

    11.04.2023 18:12
    Ceca Velickovic
    Turbo kruzni tok/turbo drzava/turbo vlast/turbo narod

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti