SSP traži od gradonačelnika Novog Sada da smeni direktora GSP: Za njegovo i za dobro građana

Gradski odbor Stranke slobode i pravde poziva gradonačelnika Milana Đurića da smeni direktora GSP Ivana Radojičića "za njegovo dobro i dobro svih Novosađana".
SSP traži od gradonačelnika Novog Sada da smeni direktora GSP: Za njegovo i za dobro građana
Foto: 021.rs

U ovoj opozicionoj partiji u otvorenom pismu upućenom Đuriću pitaju zbog čega je došlo do prvobitne redukcije broja polazaka gradskih autobusa, što je i dovelo do velikog nezadovoljstva građana i odluke da se stari red vožnje vrati na snagu.

SSP smatra da je rukovodstvo JGSP namerno sakrilo informaciju u svom saopštenju o smanjenju broja polazaka gradskog prevoza, u nameri da sve zataška.

"Znajući da najveći broj članova SNS u gradski prevoz ulazi jedino kada putuje na vođine mitinge, možemo da pretpostavimo da ste mislili kako Novosađani neće ni primetiti smanjen broj polazaka. Moguće je, naravno, i to, da vi iz nižih ešalona uopšte niste ni znali za ovo, a da je u pitanju samo novo razbuktavanje rata između dve naprednjačke frakcije. Bez obzira na hvalospeve Gradskog odbora SNS o više od 100 novih autobusa i platama vozača gradskog saobraćaja većim od gradonačelnikove - možda u JGSP ipak nedostaje autobusa ili vozača?", pitaju u novosadskom odboru ove stranke.
 
Stava su da gradski prevoznik ne može da održi ni aktuelni red vožnje na snazi - koji je takođe redukovan, što ukazuje na nesposobnost rukovodstva.
 
"Ili nečiji plan da se u gradski prevoz Novog Sada uvede novi privatni igrač koji će uz skuplje autobuske karte koristiti i ogromne subvencije iz gradskog budžeta", iznosi predsednik gradskog odbora SSP dr Vladimir Vrsajkov.
  • ЛиМан

    18.04.2023 21:17
    Јууу...
    Ови из ССП-а се ни не возе аутобусима, па нису релевантни за ова градска питања.
  • Dudule

    18.04.2023 21:03
    Kondukter
    Iz beograda imate pojacanje na primer Tadic moze da bude kondukter
  • Marko

    18.04.2023 10:38
    ...
    Cirkus i prestava... Neko je napisao da bi tu finansiska policija imala posla , da, da onda bi se dosta toga otkrilo. To bi trebalo uraditi po svim javnim preduzećima.
    SNS botove tata uskoro ostavlja, nece se znati kud udaraju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti