U Novom Sadu narednih dana tmurno, kišovito i vetrovito

Kiša do bar do srede. Tako kažu meteorolozi.
U Novom Sadu narednih dana tmurno, kišovito i vetrovito
Foto: 021.rs
Za petak je u Novom Sadu najavljena povremena slabija kiša, a temperatura će biti od 10 do 17 stepeni. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar - košava, s udarima olujne jačine, a povremeno i s orkanskim udarima do 24 metara u sekundi.
Identično vreme biće i u subotu i u nedelju, ali malo toplije, sa temperaturom do 20 stepeni. U košavskom području duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, povremeno s udarima olujne jačine.
Ponedeljak i utorak donose pljuskove, uz temperaturu od 12 do 22 stepena. U ponedeljak i utorak doći će do kratkotrajnog slabljenja vetra i skretanja na severoistočni pravac, a od srede do ponovnog pojačanja jugoistočnog vetra.
 
Biometeorološka prognoza za petak, 12. maj:
 
Oprez se savetuje osobama s respiratornim oboljenjima i nervno labilnim osobama. Moguće su izvesne tegobe srčanih bolesnika kojima se preporučuje smanjenje fizičke aktivnosti. Nervoza i smanjena radna sposobnost su moguće reakcije meteoropata.
  • @Ledeni

    11.05.2023 14:22
    Poštovani:
    zakon održanja energije, osnovna škola, fizika, 7 razred.
    Srećno.
  • Ledeni

    11.05.2023 13:07
    Stanovi
    Toplana treba da ispusti ledenu vodu iz radijatora, da nas ne hladi dodatno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti