VIDEO: Gradonačelnik Novog Sada čeka prevoz za "najveći skup ikad" u Srbiji

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić snimljen je u kampusu, kod zgrade Rektorata, sa ostalim građanima koji čekaju prevoz za miting vladajuće stranke u Beogradu.
VIDEO: Gradonačelnik Novog Sada čeka prevoz za "najveći skup ikad" u Srbiji
Foto: 021.rs

Đurić je prethodnih dana svakodnevno najavljivao skup "Srbija nade" u Beogradu. 

Međutim, za medije nije mnogo govorio. Prisustvovao je na nekoliko događaja, na kojima mahom nije bilo pitanja novinara. 

Tako ni ovog petka, prilikom dodele nagrade policajcima, nije bilo prilike da novinar 021.rs postavi pitanje o tome da li će gradska uprava raditi skraćeno.
 
Đurić je na društvenim mrežama podelio fotografiju uz poruku da je prošlo "više od četiri godine od veliko skupa u Beogradu na koji su Novosađani masovno došli da podrže politiku svog predsednika Aleksandra Vučića i napredak naše Srbije".
 
"Na hiljade mojih Novosađana stiže na skup nade, da podržimo napredne ideje i borbu našeg predsednika Aleksandra Vučića za normalnu i pristojnu Srbiju", zaključio je Đurić.
 
Šta je tačno Đurić objavio pogledajte na OVOM LINKU.
 
 
Kako je 021.rs objavio, građanima Novog Sada nepoznata žena je u Dunavskom parku nudila 4.000 dinara, sendvič i kiselu za odlazak na miting u Beogradu. 
 
Portal Nova.rs objavio je da među novosadskim naprednjacima traje "bitka" za ljude koji će ići na skup kako bi se ispunile zadate kvote. Navodno je broj ljudi koji iz Novog Sada moraju da dođu za Beograd smanjen sa 15.000 na 10.000. 

Komentari 17

  • Gojko

    26.05.2023 18:43
    Kad tad će doći momenat da krenemo iz početka pa bar imamo slike kao dokaz ko je podržao ovo zlo.Glupe,pokvarene i ograničene.
    Kada bi jadnici znali koliko novca uzimaju privatno na njihovim glasovima i podršci ne bi se javili a ne pošli na miting.
  • /

    26.05.2023 18:24
    evo dežuram u bolnici, i razmišljam, da li nisam na mitingu zato što:
    sam bezperspektivan lekar
    su me zaboravili
    su znali da necu doći
  • Naselje

    26.05.2023 17:32
    E jado. Brukas pankere i cestite ljude limance, a bogami i sve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.