LSV promenila ime stranke: Samo ujedinjeni Vojvođani mogu biti snažni u borbi za bogatiju Vojvodinu

Liga socijaldemokrata Vojvodine promenila je naziv stranke. Ova politička partija sada se zove Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani.

Članice i članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine doneli su danas u Novom Bečeju odluku o pokretanju procedure izmene Statuta kojom se menja ime stranke u Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI.

Kako se navodi u saopštenju, samo ujedinjeni Vojvođani mogu biti snažni u borbi za demokratsku, građansku, evropsku, bezbednu i bogatiju Vojvodinu.

"Liga socijademokrata Vojvodine - VOJVOĐANI jedini je garant osnaživanja autonomije Vojvodine i boljeg života njenih građanki i građana", dodaje se.

  • IZNOGUD

    01.06.2023 15:47
    Liga...
    Pod starim imenom samo su se vodje obogatile i oni bliski njima. Možda bi svi mi trebali onima na vrhu Lige uputiti dobro poznato pitanje...Di su naši novci ?
  • Vladan

    31.05.2023 11:39
    @Trpimir

    Ništa secesija jer ni mi kao ni ostali u regionu ne želimo takvog komšiju; cilj je da Vojvodina nadživi Srbiju. Što već nije nerealno, s obzirom na to da vam nekadašnji gradovi umiru a sve sa mozgom i funkcionalnim nogama beži ovamo.
  • Poznavalac

    28.05.2023 20:34
    Ode Liga lajkovačkom prugom
    LSV se preregistrovala kao manjinska stranka..He, he, he, koji šibicari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti