Nevreme obaralo stabla i lomilo granje u Novom Sadu, ekipe "Zelenila" na terenu

Interventne ekipe JKP "Gradsko zelenilo" Novi Sad su na terenu od 19:30, saniraju štetu nastalu usled obilnih padavina.

Kako saopštavaju iz ovog preduzeća, na nekoliko lokacija u gradu došlo je do obaranja stabala i lomljenja grana. 

Završeno je uklanjanje dva stabla jablana koja su pala na kolovoz u blizini METRO hipermarketa u industrijskoj zoni. 
Ekipe su intervenisale kod Novosadskog sajma i na Telepu.
 
Tokom dana radnici Zelenila su pomagali pakovanje džakova peskom u sklopu pripreme protiv elementarnih nepogoda.
  • Vlada

    29.05.2023 13:55
    Botovi možete da lupate minuse, ali ne možete da sakrijete tri kamiona suve trave i polomljene grane od oluje pre 12 dana koje se i dalje valjaju po marku.
  • Vlada

    29.05.2023 11:50
    @Liman

    Sve što si napisao je tačno i to vidimo vi mi koji dolazimo u park. Još treba dodati da radnici Zelenila misle da ih njihovo neubedljivo glumatanje da nešto rade ovlašćuje da se parkiraju gde god požele - na travnjake, trotoare, biciklističke staze... Oni zapravo imaju svoje kancelarije i ograđeno dvorište u Limanskom parku što je odavno trebalo biti srušeno i pretvoreno u park, pa im ni to nije dovoljno da pod svojim prozorom rade kako treba.
  • Liman

    29.05.2023 08:22
    Zelenilo je ubedljivo najgora forma u gradu. Imaju svu opremu, uniforme, jako su bitni. Zato nam travnjaci liče na pustare, drveće suvo stoji godinama, lišće se ne uklanja ni trava posle košenja. Zelenilom rukovode ljudi koji mrze grad, a na selo su zaboravili. Jer na selu ima nekog reda i seljaci to znaju. Novi Sad je nekad bio najlepši i najčistiji grad u Jugoslaviji, sada je postao baza za kompostiranje preklanjskog lišća i sađenja drveća koje nema veze s ovim podnebljem jer lepo izgleda, ali se nikako ne prima. Pogledajte kako izgleda kampus, zapušten. Na sve strane korov i travuljina. A u Zelenilu kupuju mašine, službene automobile, kamione, uniforme... Za sve naše novce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti