Besplatno matursko veče za maturante Beočina

Oko 170 učenika i njihovih nastavnika iz dve osnovne škole sa teritorije opštine Beočin će ove godine imati besplatnu proslavu maturske večeri.
Besplatno matursko veče za maturante Beočina
Foto: Pixabay

Troškove proslave snosiće Opština Beočin. 

Kako navodi predsednica Opštine Biljana Janković, plan je da ovo postane stalna praksa, kao znak podrške školama, maturantima i roditeljima. 

"Zadovoljstvo nam je što smo u prilici da ove godine podržimo organizaciju male mature u i budemo deo nekih od najlepših uspomena osmaka koji će uskoro proslaviti kraj jedne etape svog školovanja i odrastanja. Želimo da novina koju smo ove godine uveli, u budućnosti postane stalna praksa i znak pažnje i podrške lokalne samouprave našim školama, maturantima i roditeljima", rekla je Janković.
 
Na teritoriji Opštine Beočin nalaze se dve škole, OŠ "Jovan Grčić Milenko" i OŠ "Jovan Popović".
  • Maturantkinja

    03.06.2023 18:28
    Mi smo svojevremeno uplatili 2500 dinara za maturu,od toga su nam vratili 2000 , a preostalih 500 nisu ,rekli su da ne mogu sve da vrate iz nepoznatog razloga,sto znaci da nije bas skroz besplatno . U svakom slučaju većini porodica znaci
  • mi

    02.06.2023 13:45
    Bolje da imaju krov nad glavom Beocinski djaci a ne svaku drugu skolu koja prokisnjava. Samo se skrece paznja sa bitnijih stvari.
  • Maturant

    02.06.2023 07:56
    Tooo' Biki legendico nasa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti