Vozovi do Novog Sada i Šida danas i sutra voze po izmenjenom rasporedu zbog radova

Ukupno petnaest putničkih vozova koji saobraćaju između Beograd Centra i Novog Sada danas, 7. juna i sutra, 8. juna promeniće red vožnje zbog sanacije dalekovoda iznad brze pruge.
Vozovi do Novog Sada i Šida danas i sutra voze po izmenjenom rasporedu zbog radova
Foto: 021.rs
Kako navode iz preduzeća "Srbija voz", pruga će biti zatvorena od 9.40 do 13.40 časova. U ovom periodu biće obustavljen železnički saobraćaj na deonici Nova Pazova - Stara Pazova, a u kontaktnoj mreži na ovom delu pruge biće isključen napon.
Usled navedenih radova, neće saobraćati sledeći vozovi:
 
- Inter City voz na relaciji Beograd Centar Novi Sad, polasci u 10, 11, 12, i 13 časova;
- Inter City voz na relaciji Novi Sad- Beograd Centar, polasci u 10, 11, 12, 13 časova;
- Regio voz na relaciji Beograd Centar- Novi Sad, polasci u 10.12 i 12.15 časova;
- Regio voz na relaciji Novi Sad- Beograd centar, polasci u 10.30 i 11.30 časova.
Vozovi koji saobraćaju na relaciji Beograd Centar - Šid - Beograd Centar imaće promene tako što će voz koji kreće iz Šida u 12.03 saobraćati do Rume.
 
Regio voz Beograd Centar - Šid koji po redu vožnje kreće u 12.10, saobraćaće od 13.02 časova od Rume do Šida, a izostaće na relaciji Beograd Centar (12.10) - Ruma.
 
Za putnike iz vozova nije obezbeđen alternativni autobuski prevoz, navodi se u saopštenju "Srbija voza".
 
Planirani radovi na električnom dalekovodu odvijali su se i juče, 6. juna, u periodu od 9.40 do 14.11 sati, što je prouzrokovalo promene u funkcionisanju putničkog železničkog saobraćaja na prugama Beograd Centar – Novi Sad i Beograd Centar – Šid.
  • 313z

    07.06.2023 07:40
    Malo haos, malo zbrka
    NapreDNO organizovana organizacija dezorganizacije se uspešno nastavlja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.