Junski petak Novosađanima donosi mnogo zanimljivih dešavanja: Evo šta vas očekuje u novom danu

Petak će, za promenu, biti pljuskovit i topao. Međutim, nama to neće smetati jer Radio 021 slavi svoj 26. rođendan.
Junski petak Novosađanima donosi mnogo zanimljivih dešavanja: Evo šta vas očekuje u novom danu
Foto: 021.rs
Dan pred Novosađanima biće pun zanimljivih dešavanja i to za sve uzraste.
Vreme
 
U petak se očekuju pljuskovi s grmljavinom, a temperatura će se kretati od 16 do 24 stepena. Duvaće slab, promenljiv vetar.
 
Očekuju se uobičajene tegobe većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama s povišenim krvnim pritiskom. Moguće reakcije meteoropata su reumatski bolovi i neraspoloženje.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada i Petrovaradina neće imati struje. U Novom Sadu od 8.30 do 12 časova bez struje će biti Bogdana Šuputa 4-34, 1-29, Futoški put 43, a za ostale ulice i mesta pogledajte OVDE.
 
Ne zaboravite da su počeli radovi na Bulevaru Jaše Tomića i da je zbog toga izmenjena režim saobraćaja, više pogledajte OVDE. Zbog ovog razloga je promenjena i trasa kretanja autobusa GSP, opširnije OVDE.
 
Gde ići?
 
Predavanje arhitekte Darka Polića "Dragiša Brašovan i urbanistički razvoj Novog Sada u XX veku" biće održano u 19 časova u Galeriji Matice srpske.
 
Besplatan jezički trening poslovnog nemačkog održaće se u Gradskoj biblioteci, u Ogranku "Anica Savić Rebac", a trajače od 11 do 18 časova.
 
Predstava i radionica za decu, kao i humanitarni bazar za Jelenu počeće u 17.30 časova u amfiteatru na prvom spratu Spensa. Jelena je majka dvoje dece i vec dve godine vodi borbu sa karcinomom, sada je potrebno obezbediti 17.500eura da ode u Atinu i što pre da otpočne terapiju.
 
U okviru književnog festivala "Sofa" će u knjižari Bulevar Books od 19 časova gostovati Kralj Čačka, a sa njim će razgovarati Brankica Drašković. Od 20.30 časova će biti Peca Popović, a moderator će biti Petar Janjatović.
 
Program u okviru Zmajevih dečijih igara počinje u 9.30 časova šetnjom kroz kulturno nasleđe Novog Sada u Zmaj Jovinoj i Dunavskoj ulici, a ostatak programa pogledajte OVDE.
 
Opera u tri čina "Toska" igraće se od 19 časova na sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta.
 
Takmičenje kućnih pivara održaće se od 15 časova na platou ispred Spensa, a trajaće do nedelje. 
 
Projekcija dokumentarca "Antifa" održaće se od 20 časova u Omladinskom centru CK13.
Kod kuće ste? Upalite radio!
 
Od 11h na 92,2 MHz uključite se u uzbudljivu nagradnu igru koja vas vodi na klopu. U "Toplom obroku" kod Copeta i Varnjua pokušajte da pogodite šta se u programu klopa, a možete da osvojite ukusne vaučere. 
 
Ukoliko ne idete u provod, u 20h na radio021.rs poslušajte novo Presluškivanje sa agentima Draganom, Strikom i Goricom. Tema ovog petka su omiljeni radijski hitovi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti