FOTO Ruglo od ulice na Adicama: Novosađanin pisao vlastima, reakcija izostala

Stanovnici Ibarske ulice na Adicama nadaju se asfaltu dok žive na šljunku.
FOTO Ruglo od ulice na Adicama: Novosađanin pisao vlastima, reakcija izostala
Foto: 021.rs
Kao i u nekim drugim, i u ovom delu Adica nedostaje osnovna infrastruktura za normalan život.

Novosađanin koji se obratio redakciji 021.rs ukazao je na nereagovanje gradske vlasti kad je reč o uređenju ulice u kojoj živi. Kako kaže, Ibarska ulica je "u katastrofalnom stanju" i stanari strepe od padavina iz opravdanih razloga.

"Dok su bile padavine, ulica je ličila na jezero, za pešake i bicikliste potpuno neprohodna. Obraćao sam se gradonačelniku više puta, ali bez ikakvog rezultata", navodi M. P.
 
 
Podsetimo, gradska vlast upravo je (konačno) sanirala Ulicu Marije Bursać na Adicama i to nakon pisanja 021.rs. Novosađanin iz ove ulice prikazao je koliko su ekstremni uslovi za proći ovom ulicom, jednom od centralnih na Adicama.
Kako se pokazalo, u samo nekoliko dana ulica je asfaltirana i kvalitet života podignut je na viši nivo, nakon godina nebrige.
 
Portal 021.rs uputio je pitanja nadležnima da li je u planu rekonstrukcija ove ulice.
  • Ja bre

    26.06.2023 11:02
    Da ali
    Ali zato oko sokolovo radi na Adicama pun gas...
  • Ika

    22.06.2023 19:17
    Ciji je grad?
    Ovde grad nije u sluzbi gradjana vec mafije koja gradi kako hoce. Bitno da se pocinje sa rekonstrukcijom Bulevara. Novi beton ce potrajati taman koliko i vlast....
  • Jana

    22.06.2023 18:10
    Stalno se rade isti delovi grada, čim zadješ na periferiju shvatiš kolika je nebriga o tim delovima grada u svakom pogledu.
    Svi kao gradjani imamo iste obaveze prema budzetu, ali uslovi za život su drastično različiti, od vodovoda, kanalizacije, ulične rasvete, asfalta, trotoara, pošta, banaka, itd...I nisu gradjani odgovorni što grad nije vodio računa i donosio adekvatne urbanističke planove kojih bi se držao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti