FOTO Ekstremni sport je proći ovu ulicu na Adicama: Novosađanin se pita kad će dobiti asfalt

Novosađanin J. G. javio se redakciji 021.rs kako bi ukazao na konstantnu nebrigu nadležnih organa o periferijama grada.
FOTO Ekstremni sport je proći ovu ulicu na Adicama: Novosađanin se pita kad će dobiti asfalt
Foto: 021.rs

Konkretno, njegova briga su Adice i to Ulica Marije Bursać, koja je delom u poražavajućem stanju i opasna za kretanje.

Deo Adica prethodnih godina postepeno dobija kanalizaciju. I dalje nisu sve ulice pokrivene kanalizacijom, a još manje ih je asfaltirano.
 
Fotografije rupe za rupom stižu nam sa ugla Marije Bursać i Žičke ulice.
 
 
Na pitanje 021.rs kada će stanovnici ove ulice na Adicama, koja ima kanalizaciju, konačno dobiti asfalt, u kabinetu gradonačelnika navode da je uređenje ulica na Adicama planirano Programom održavanja putne privrede za tekuću godinu - a da je obuhvaćena i Ulica Marije Bursać.
 
"Grad ulaže značajna sredstva na teritoriji naselja Adice, za uravnotežen razvoj svih elemenata infrastrukture i objekata opšte-društvenog standarda. Atraktivnost ovog dela grada utiče na brzinu urbanizacije, koju pratimo infrastrukturnim opremanjem i uređenjem. Izvođenje radova uslovljeno je dinamikom izvođača, te molimo sugrađane za razumevanje i strpljenje, do realizacije predmeta obraćanja", poručuju u Gradskoj kući.
 
 
Dodaju da je u poslednjih 10 godina na teritoriji Mesne zajednice Adice u razvoj uloženo više od 2,6 milijardi dinara.
Ovaj deo grada dobio je dom zdravlja, dobiće i novi vrtić za oko 250 dece, a kao što je rečeno, izgrađena je vodovodna i kanalizaciona mreža, optička mreža, saobraćajnice, javna rasveta, postavljeni podzemni kontejneri...
 
  • Marjan Petkovic

    21.06.2023 12:59
    Adice
    Samo bih hteo da se nadovezem gospodinu koji je napisao da subAdice horor,verovatno nije dugo bio na Adicama koje je sada jedno moderno novosadsko naselje i naravno u tu vaze svi zakoni kao i u ostalim delovima Novog Sada,bema gradnje bez placanje svih potrebnih dazbina ,Adice je naselje koje ce biti tokom narednih godina mesto gde je daleko od gradskih guzvi pizeljno za svakoga koji voli nirvtisinu zelenila
  • Sale

    20.06.2023 21:38
    Za vecite krivce
    E ovako, za vas negativne ljude sto komentarisete negativno sve oko sebe, a nasledili stan na limanu od tate oficira, i taj stan i dalje ima tapete, zivite s mamom i trazite od nje pare, da vam kazem par reci o Adicama. Ja sam dosao sa sela, nisam bosanac i nemam veze s strankom, pozajmio pare za ucesce, kupio stan u Marije Bursac, vratio pozajmljeno od povrata pdv-a. A sta ste vi uradili u zivotu? Ja imam mesta za parking da biram, igraliste, divne komsije, izolaciju takvu da mi klima ne treba, a decd ovde koliko hoces. Dodjite limanci i ostale lenstine da vidite nase Adice, ovde zive ljudi koji zaradjuju i ne traze pare od mame.
  • Dragana

    01.06.2023 09:12
    raspad
    Svaki dan tuda prolazim, ni autom, ni biciklom, niti peške se ne može proći ta deonica. Put sa strane je izrovaren, sve same rupe, amortizere da sredimo svi od takvog nazovi puta.
    Da ne pominjem da kad god budu neki radovi, kao na primer kod Mikromarketa blizu ugla M. Bursać sa Suvoborskom ostane tako razrovan put, nije vraćen u prvobitno stanje, sve sam fušeraj.

    Da li je misaona imenica da dobijemo i javnu rasvetu? Deo Marije Bursać između Cetinjske i Sopoćanske, kao i između Marije Bursać i Petra Lubarde je u mraku!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti