Novaković: Da li su se Goran Rakić, Zvonko Veselinović i Milan Radoičić preselili u Novi Sad?

Poslanik Narodne stranke Borislav Novaković na današnjoj sednici Skupštine Srbije pitao je ministra policije Bratislava Gašića da li predsednik Srpske liste Goran Rakić sada živi u Novom Sadu.
Novaković: Da li su se Goran Rakić, Zvonko Veselinović i Milan Radoičić preselili u Novi Sad?
Foto: 021.rs

"Da li je on predsednik Srpske liste ili Novosadske liste? Da li je izmestio sebe i svoju porodicu u Novi Sad, a ljude ostavio na milost i nemilost Kurtiju", pitao je Novaković

Takođe je ocenio da zabrinjava to što su sa njim u Novi Sad "došli da žive i Zvonko Veselinović i Milan Radoičić".

Novaković je upitao Ministarstvo unutrašnjih poslova da li postoje "krvni delikti kao odeljenje policije" u Novom Sadu, uz ocenu da je Novi Sad postao "grad nerešenih ubistava".
 
Podsetio je na četiri nerešena ubistva koja su se prethodnih godina desila u Novom Sadu.
 
"Dokle će Novi Sad biti mesto nerešenih ubistava", upitao je poslanik Narodne stranke.

Trenutno je u toku sednica na kojoj se raspravlja o zahtevu za smenu ministra policije Bratislava Gašića. Sednici prisustvuju i Gašić i predsednica Vlade Ana Brnabić. 

  • Vlada

    23.06.2023 12:31
    @Grunf

    Jeste, svi vi ste mogli da birate kuda ćete u svet, pa ste ipak došli ovamo. Ko zna, možda zato što je negostoljubivost prema sitnim seoskim lopovima i parazitima globalna pojava?
  • Vlada

    23.06.2023 11:38
    @milic

    Kako smo to završili sa radikalima kad su već 11 godina na vlasti?
  • Pčinjski

    23.06.2023 11:27
    Greb greb Borica ima komentar. Borkica kratkog je pamcenja kako bese tvoj biznis b.na Bulevaru. Kako se Borkica uspanicila druga fela preuzece mu posao. Novi Sad je pun raznorznih pobegulja pocev od Slavonije pa cele Krajine oni nisu krimosi. Kome Borkica dade da napravi skrnavistinu od hotela u centru NS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti