Novi Sad kupuje jarbole i zastave, cena - četiri miliona dinara

JKP "Stan" za potrebe ukrašavanja grada tokom državnih praznika i druge povode nabavlja nove jarbole i zastave u vrednosti od četiri miliona dinara.
Novi Sad kupuje jarbole i zastave, cena - četiri miliona dinara
Foto: 021.rs

Ukupno se kupuje 32 jarbola visokih osam metara i šest jarbola visokih 10 metara, sa pratećom opremom za kačenje zastava na njima.

Prema ugovoru, predviđeno je da se za ovaj deo nabavke upotrebi 2,5 miliona dinara, a ostavljena je mogućnost da se aneksom ugovora u slučaju potrebe za dodatnim jarbolima poveća ugovorena vrednost.
Nije precizirano koje se zastave tačno kupuju - da li Srbije, Vojvodine ili Novog Sada, a ukupno se nabavlja 1.200 komada različitih veličina.
 
Iz tenderske dokumentacije se vidi i da će se jarboli i zastave isporučivati zavisno od potrebe po posebnim nalozima i narudžbenicama.
 
Javna nabavka JKP "Stan" je raspisana do 10. jula, kada treba da usledi otvaranje ponuda. 
  • Tja

    30.06.2023 15:07
    @Mare

    Sto tako gari, kvare ti iluziju o bradatom ciki kome prinosis zrtve i sektasis? Da si ti meni ziv i zdrav, malo ih je da vama bogomoljkama smetaju. Je l' sad ide onaj vapaj o nasledju i nejaci? Mislim na komunjarske stanove u kojima zivite, ne na te vase satanisticke obrede.
  • zztop

    30.06.2023 13:55
    Kume kad vidim zastavu i znam ko ju je podigo dođe mi da...
  • Onako

    30.06.2023 13:11
    @ drn
    Da li u grckoj , danskoj ,engleskoj koju spominjete kao primer deca isto treba da skupljaju novac za lecenje oca? Da li se i tamo deca lece sms prilozima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti