FOTO: Gradi se ekskluzivan stambeni kompleks visokog kvaliteta, ovo su svi stanovi u prodaji

Stambeno-poslovni objekat spratnosti Po+P+3+2Pk gradi se na Grbavici i to na Trgu Komenskog, manje poznatom gradskom trgu koji je nova idealna urbana zona za život.
Gradnja je počela u aprilu ove godine na lokaciji koja je oko 300 metara od strogog centra Novog Sada, kod Školske i Ulice Danila Kiša. Stanovi su u prodaji i već sada vlada veliko interesovanje za sve strukture u ponudi.
Investitor je renomirana novosadska kompanija "Prezident", poznata po kvalitetnoj, luksuznoj novogradnji.
Trg Komenskog je lokacija koja stanarima nudi sav komfor gradskog života. Okružen je zelenilom i lišen teškog saobraćaja i buke, ušuškan u urbanu zonu u kojoj ništa ne nedostaje. Stambeni kompleks u izgradnji osmišljen je kao prefinjena, visokokvalitetna gradnja koju "Prezident" primenjuje već decenijama na više lokacija u Novom Sadu i Beogradu. 
 
 
Poslovni objekat u prizemlju obuhvata oko 45 kvadrata, klasičan dvosoban stan od 51 kvadrata (dve sobe, dnevni boravak i trpezarija, predsoblje, kuhinja, kupatilo i terasa), kao i dvosoban, prostraniji stan od 58 kvadrata.
 
Na prvom spratu u prodaji su jednoiposoban, dvosoban i trosoban stan savršenih rasporeda. Nekolicina stanova već je prodato.
 
Na drugom spratu su takođe u ponudi jednoiposoban, dvosoban i trosoban stan, a na trećem spratu se nudi ukupno pet stanova.
 
Na poslednjem spratu je ponuda najraznovrsnija, pa se kupci mogu opredeliti za garsonjeru, klasičan dvosoban ili trosoban stan, pa čak i za prostran dupleks na 118 kvadrata neto površine. U ovom dupleksu biće četiri sobe, garderoba, odvojeni toalet i dva kupatila, ostava, veliki dnevni boravak s trpezarijom, ostava, hodnik i ulaz.
 
 
Obezbeđen je parking prostor u skladu sa potrebama modernog i brzog života.

Zbog velikog interesovanja za kvalitetne stanove u izgradnji, svim zainteresovanim stranama savetuje se brza rezervacija budućeg doma u ovom novom kompleksu. Detalji su dostupni na zvaničnom sajtu projekta OVDE, a potrebne informacije dobićete direktno na brojeve 021/661-61-79 i 063/475-786.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti