FOTO Plakati o genocidu u Srebrenici na zidovima u Novom Sadu: "Stid me je"

Na više lokacija u Novom Sadu pojavili su se plakati povodom obeležavanja 28 godina od genocida u Srebrenici.
FOTO Plakati o genocidu u Srebrenici na zidovima u Novom Sadu: "Stid me je"
Foto: 021.rs
Na plakatu su napisane dve rečenice: "Genocid je zločin države i njenih institucija" i "Negiranje genocida je strategija države i njenih institucija".

U potpisu plakata navodi se: "Stid me je/ Srebrenica 11. jul 1995-2023". 

Slični plakati pojavljivali su se i prethodnih godina.
 
 
  • Kizo

    12.07.2023 00:31
    Ja želim državu u kojoj će se odgovorni za to naći i procesuirati a ne stavljati na tetet svim njenim građanima koji sa tim veze nisu imali niti su odobravali niti negiraju, neki čak nisu bili rođeni. Ne treba svi da plaćamo za zločin koji je počinilo nekoliko pilićara.
  • Anita

    11.07.2023 19:11
    Pobijeno je 8 500 ljudi,vi raspravljate jeli genocid ili nije.Alo, ljudi su pobijeni.Da bi kritikovao druge narode prvo moraš priznati zločine koje je neko učinio u ime srpskog naroda.
    Smrt bošnjačkog,srpskoh,hrvatskog nedužnog naroda je najveća tragedija,a vi se raspravljate kao da ste u vrtiću.
  • Milivone

    11.07.2023 17:46
    Milivone
    Mi smo Genocidan Narod jos od Nemanjica! Kao sto je svima poznato Nemanjici su pocinili najveci Genocid tog vremena nad Bogumilima! Kraj 20 Veka pokusano je isto nad Bosnjacima da za par dana istreba taj Narod i zaista me Sramota jer svi ti Zlocinci su to cinili u ime Srba i Srpstva to jest svih nas koji pripadamo Srpskom rodu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti