Stabilizacija u toku dana: Novosađani, na ove brojeve telefona možete da prijavite nestanak struje

Većina naselja i delova Novog Sada dobila je struju nakon nevremena, a očekuje se da će u toku dana i ostali dobiti struju, poručuju za 021.rs u Elektrodistribuciji Novi Sad.
Stabilizacija u toku dana: Novosađani, na ove brojeve telefona možete da prijavite nestanak struje
Foto: 021.rs
Elektrodistribucija Novi Sad poziva sve građane da probleme sa nestankom struje prijavljuju na nekoliko brojeva telefona.

To su: 021/4821-346, 021/4821-329, 021/4821-472 i 021/4821-502.

"Najizraženiji problemi su bili u naseljima Kovilj, Kać, Veternik, Futog, Petrovaradin, Šangaj, Begeč, Rimski šančevi, Ribarsko ostrvo, Beočin, naselje Dunav, Čerević, Banoštor, Susek, Lug, Grabovo, kao i delovi Telepa, Detelinare, Sajlova i Podbare", navode u ED Novi Sad za naš portal.
 
Na terenu je, kako navode, kompletna raspoloživa mehanizacija i ljudstvo.
 
Podsetimo, stanovnici mnogih okolnih naselja i delova Novog Sada od nevremena do danas nemaju struju. Mnogi su dugo bili i bez vode.
  • Daca

    14.03.2024 19:56
    Elektropropast
    Šalu na stranu....nešto se gadno dešava u elektrovojvodini....telefoni još od decembra uopste ne rade za reklamacije. Ni jedan od njihovih tel se niko ne javlja...redovi za zalbe na ulici ispred....nama brojilo pokvareno u zgradi...ne radi jos od januara.odmah prijavljeno niko ne dolazi na zamenu istog...mi placamo potrosnju iz proseka....i u strahu kada ce to biti reseno....isli molili da izadu...ne vredi...
  • Petar

    24.07.2023 14:22
    Zvao sam 100 puta
    U Petrovaradinu u Mažuranićevoj nemamo struje od srede. Zvao sam 100 puta na sve brojeve i samo jednom su se javili i rekli mi niste prioritet. Sva okolna naselja su dobila još juče struju, a nestala im je posle nas i posle ljudi kažu da je Petrovaradin novi centar grada. Nije. Kao da živimo u srednjem veku.
  • Vesna

    23.07.2023 17:01
    Hoćemo struju
    Ul Petefi Šandora nema jednu fazu još od prvog nevremena, a danas 23.jul

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti