Bivši zamenik Igora Pavličića postaje v. d. direktora JKP "Stan"

Saša Igić, bivši zamenik gradonačelnika Igora Pavličića, biće imenovan za vršioca dužnosti direktora JKP "Stan", nakon što je dosadašnji direktor Dragan Milošević podneo ostavku.

Razlog Miloševićeve ostavke nije poznat. On je kao kadar Srpske napredne stranke vodio "Stan" od 2020. godine.

Novi v. d. direktor je javnosti poznat kao nekadašnji zamenik gradonačelnika Igora Pavličića dok je na vlasti bila Demokratska stranka sa koalicionim partnerima.
 
Rođen je 1965. godine u Novom Sadu. Magistrirao je na Mašinskom fakultetu, a doktorirao na Poljoprivrednom fakultetu 2009. godine.
 
Bio je član G17+. 
On je od 2021. godine redovni profesor na FIMEK-u, a zaposlen je i u Pokrajinskom sekretarijatu za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj kao pomoćnik pokrajinskog sekretara za inspekcijski nadzor.
 
Devedesetih je radio u "Neobusu", GSP-u, "Produktnoj berzi", od 2002. do 2006. bio je zaposlen u JP "Panonske elektrane", potom dve godine u "Srbijagasu" i nekoliko meseci u Elektromrežama Srbije.
 
Godine 2008. postao je Pavličićev zamenik, a sa tog mesta je smenjen nakon sukoba unutar G17+ sa strankom Narodne partije Maje Gojković.
 
Nakon toga Igić osniva grupu građana NS blok, koja je prethodnih godina organizovala besplatne časove iz matematike za male maturante, kao i razmene udžbenika.

U proteklih deset godina Igić je radio kao savetnik direktora u nekoliko javnih preduzeća u Novom Sadu.

  • Mašinac

    30.07.2023 21:10
    Molba
    Poštovani,već 15 dana u ul. Olge Petrov i T. Pavlovića na A. Naselju nemamo uličnu rasvetu a ulica je već mesec ipo dana raskopana zbog radova vodovoda, prijavili Stanu i ništa, pomozite, pozdrav
  • Miško

    24.07.2023 15:54
    JKP Stan
    Zlorude komentare tipa "propalo preduzeće" piše ekipa perifernog tipa koja je dobila odkaz ili je veseli privatnik koji se bavi istom delatnošću pomoću štapa i kanapa i viri iz neke rupe! U sredu,petak radnici JKP "Stana "su bili sa svojim gradjanima sa svom mehanizacijom do ranihi jutarnjih sati ,kad kažem radnici ne mislim na kadriće sa kupljenim diplomama i stranačkim knjižicom Ništa novo jedan otišao,drugi će doći i tako ....."Mater vetru dok je nama nas"! Ove godine slavimo 57 godina a,Vi pišite ,brišite i uzdišite!
  • Djole

    24.07.2023 15:20
    Oje
    Vazno je da nema kadra SNS. Kako svi preletaci mogu dobiti funkcije na plecima SNS. E zato cu napustiti stranku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti