Nova sreda u Novom Sadu: Ovo su sve bitne informacije i dešavanja u danu pred nama

Polako otvaramo avgust i uživamo u letu - neki manje, neki više.
Nova sreda u Novom Sadu: Ovo su sve bitne informacije i dešavanja u danu pred nama
Foto: 021.rs
U Novom Sadu, kao i obično tokom leta, nema ogroman broj dešavanja, ali to ne znači da nema ni društvenog života.

Pripremite se za sredu, 2. avgust uz pomoć našeg vodiča sa informacijama koje su bitne i kad radimo, ali i u slobodno vreme.

Vreme
 
Meteorolozi za sredu, 2. avgust u Novom Sadu najavljuju mestimično oblačno vreme. Najniža temperatura koja se očekuje je 17°C, dok će u najtoplijem delu dana biti 28°C.
 
Vreme u sredu neće pogodovati meteoropatama i hroničnim bolesnicima. Od meteoropatskih reakcija mogući su pospanost, glavobolja i neraspoloženje, dok izvesne tegobe mogu da očekuju srčani bolesnici i astmatičari.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Saobraćaj je potpuno obustavljen na raskrsnici Kisačke, Dositejeve i Bulevara kralja Petra I i to zbog izgradnje vrelovodne mreže u Kisačkoj ulici. Ova izmena biće na snazi do 16. avgusta, a zbog iste su i autobusi GSP promenili trase. Detaljnije o tome saznajte OVDE.
 
Kao što znate, u toku su fazni radovi na asfaltiranju Bulevara oslobođenja. U ovom trenutku radi se deonica od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra I, na desnoj traci, gde se saobraćaj odvija dvosmerno u suprotnoj traci i sa ograničenjem brzine na 30 km/h. Ova deonica trebalo bi da bude otvorena  u toku popodneva.
 
Od srede će početi i da se radi deonica bulevara od Jevrejske do Ulice Pap Pavla, u smeru ka Železničkoj stanici. Pravila su ista - saobraćaj će se odvijati dvosmerno u suprotnoj traci, sa ograničenjem brzine.
 
Vrelovod se radi u u Maksima Gorkog, od Bulevara oslobođenja do Trga carice Milice. Radovi se izvode na trotoaru od raskrsnice Ulice Maksima Gorkog sa Bulevarom oslobođenja do objekta na Bulevaru oslobođenja 107 (ispred pekare "Baker").
 
Ako ste voljni da učinite dobro delo, u sredu možete da date krv i to ispred "Promenade". Tamo će od 16.30 do 20 časova biti Transfuziomobil Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine.
Gde ići?
 
Svoje mališane u sredu možete da dovedete u Muzej Vojvodine, gde se održava kreativna radionica za decu, ali i vođenje kroz izložbu "Pšenica - od njive do trpeze". Radionica za decu je u 10 časova i namenjena je deci uzrasta od pet do 10 godina, a vođenje kroz izložbu je uveče u 19 časova.
 
Ukoliko ste kvizomani, u sredu dođite na veliki muzički pab kviz u Kaffa bar. Početak je u 19.30 časova.
 
Samostalna izložba Dijane Molac otvorena je u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski". Možete da je pogledate do 15. avgusta.
 
Izložbu "Iskidano nebo" Tatjane Jovančević možete da pogledate u Galeriji Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine. Biće moguće pogledati je do 11. avgusta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti