Posao za sada obustavljen: Nema zainteresovanih za montažu punjača za e-bicikle na Fruškoj gori

Pokušaj nabavke četiri nova solarna biciklistička stajališta za električne bicikle i trotinete bio je bezuspešan - obustavljen je tender Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.
Posao za sada obustavljen: Nema zainteresovanih za montažu punjača za e-bicikle na Fruškoj gori
Foto: Pixabay
Posao vredan više od pet miliona dinara nije dodeljen jer nije bilo ponuda zainteresovanih strana.

Ova informacija je za čuđenje budući da su uslovi tendera gotovo potpuno odgovarajući firmi koja je nedavno, uz pomoć Pokrajinske vlade, postavila prvu montažnu stanicu za punjenje malih električnih vozila putem aplikacije CAP-CARAP (Charge and Protect, Control, Reservation and Parking). To je "Movenpick Fruške terme", dok iza pomenute aplikacije CAP-CARAP stoji novosadska firma "Sigmoid".

Pretpostavlja se da će tender za postavljanje solarnih bici-stajališta biti ponovo raspisan u dogledno vreme.
 
Kako je 021.rs pisao, planirano je da se u okviru ovih montažnih stanica omogući povezivanje na aplikaciju, rezervisanje i zaključavanje vozila, pronalazak slobodnog mesta za parking u realnom vremenu, te naplata putem platnih kartica ili sponzorskih ugovora.
 
Podsetimo, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović najavljivao je zajednički projekat Pokrajine i Republike na rekonstrukciji i opremanju Nacionalnog parka "Fruška gora" i to u narednih godinu dana. Prvi ugovoren posao je rekonstrukcija Informativnog centra nacionalnog parka, a ceo projekat je vredan 170 miliona dinara.
  • Ljubo

    06.09.2023 07:27
    Svašta
    Realno, kome to treba? Pa nisu ljudi otišli gore da voze el bicikle. Otišli su da vežbaju normalan bajs.
  • gari

    06.09.2023 06:59
    Bocara je na godisnjem??
  • Ing

    05.09.2023 22:39
    Malo para
    Malo para za to. Nece niko da se cima i zaradi 5k evra na tome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti