Sreda pred Novosađanima: Pripremite se na još zatvorenih ulica

Sreda se bliži i Novosađanima donosi još jednu turu radova.
Sreda pred Novosađanima: Pripremite se na još zatvorenih ulica
Foto: 021.rs

Kao da saobraćaj nije bio dovoljno komplikovan, počeće radovi i u delu Novog naselja, Detelinare i Adica.

Takođe, najavljena su isključenja struje.

Bar će vreme biti lepo. Pred nama je sunčan i topao dan. Mi vam, kao i uvek, donosimo vodič za naredni dan.
 
Vreme
 
Sreda će u Novom Sadu biti sunčana i topla.
 
Minimalna temperatura biće 15, maksimalna 29 stepeni. Duvaće slab, promenljiv vetar.
 
Očekivana biometeorološka situacija može nepovolјno delovati na srčane bolesnike, astmatičare i nervno labilne osobe. Kod meteoropata mogući su bolovi u kostima i zglobovima i promenlјivo raspoloženje.
 
Trebalo bi da znate...
 
Delovi Novog Sada i Sremske Kamenice u sredu neće imati struje.
 
Od 9 do 14 časova isključenje električne energije je najavljeno za ulicu Antona Čehova (4-24).
 
Od 8.30 do 13 časova bez struje ostaju: Trg mira 2, Vojislava Ilića 1-21, Davida Rackovića 8-10.
 
U Sremskoj Kamenici je najavljeno isključenje od 8.30 do 12 časova za sledeće ulice: Svetozara Markovića 1-27, 2-26, Vuka Karadžića 2-4, 1-3.
 
Novosadska toplana u sredu počinje izgradnju vrelovoda i priključaka za objekat u produžetku Bulevara Jovana Dučića - "Knežev park".
 
Novosadska toplana počinje i sa očitavanjem brojila za septembar.
 
Za vreme radova u produžetku Bulevara Jovana Dučića od broja 41 do Ulice Somborska rampa ukida se parking i zabranjuje se biciklistički saobraćaj. Planirani rok za završetak radova je 24. novembar. 
 
Radovi na rekonstrukciji vrelovoda počinju na Detelinari, na uglu ulica Janka Čmelika i Nikole Mirkova, zbog čega se menja režim saobraćaja. Za vreme radova za saobraćaj će biti zatvoren deo Ulice Janka Čmelika, od pruge do Ulice Nikole Markova. Planirani rok za završetak radova je 23. oktobar. 
 
Zbog radova na izgradnji kanalizacije otpadnih voda, od sutra se određuje privremena zabrana saobraćaja u Veterničkoj ulici na Adicama, na deonici od Ulice Marije Bursać do kanala T-803. Ove izmene važiće do ponedeljka, 6. novembra.
 
Podsećamo vas da i dalje traje obnova kolovoza na Temerinskom putu, radovi su u desnoj kolovoznoj traci. Na snazi je i obustava saobraćaja na glavnom putu kroz Sremske Karlovce, ali i u delu Preradovićeve ulice na Petrovaradinu. Radi se i na Bulevaru kneza Miloša i u više ulica na Podbari.
Gde ići?
 
Predstava "Voz" Igora Risa igra se u kulturnoj stanici u Kovilju od 18 časova.
 
U Kaffa baru u Tržnom centru Merkator održava se Filmski kviz sa početkom u 19.30h.
 
Kviz se organizuje i u knjižari "Zenit" sa početkom u 20 časova.
 
Stendap Srđana Dinčića "U procesu" održava se u kafeu "The End". Početak je u 20 časova.
  • al ste smorili

    20.09.2023 14:38
    @al ste smorili

    Niko ne prica da ne treba da se radi nego problem kako se radi. Rekoh ti da sam laik za taj posao. Ali sigurno ne bih zatvorio partizansku 9 meseci i usmerio saobracaj na Jase Tomica koji se 3x radio?! U Kisackoj bio haos.Ovo je jedan od primera a ima ih koliko hoces. Svako jutro kad krenem na posao igre bez granica. Nema ovo veze sa politikom jer se isti ljudi smenjuju po javnim preduzecima. Pitam se da lima strucnjaka ili pokupe nekog sa ulice da organizuje. Btw ako ne znaju, neka plate strane konsultante koji to znaju i neka im isplaniraju. Ovako svake godine bacaju pare.
  • Bane

    20.09.2023 14:32
    Novosadski put
    Da li je i kada u planu da se radi Novosadski put? Desna, kranja traka od GSP-a do kružnog toka u Veterniku nije bezbedna i nije više za upotrebu i vožnju, pogotovo deo od Zig trejda do kružnog toka, nekom će otpasti točak pa eto belaja.
  • al ste smorili

    20.09.2023 09:01
    Da li
    19.09.2023 • 21:34
    Da li ima iko sposoban u gradkosj upravi da isplanira bilo sta u ovom gradu. Kao laik bih bolje organizovao ovo asfaltiranje nego "strucnjaci". Svakom bih dao od - do posla i ako ne stigne an vreme 50% od plate.


    Ajde care organizuj ti. Kako svi lupetate i svodite sve na politiku necu vise ni da citam komentare. Ne valja kad se radi u prolece, ne valja leti, ne valja jesen ni zima, samo politicko botovanje. Svako dodje ovde i izlupeta sta mu je na volji, istrese frustracije bez ikakve posledice, za to sluze ovi komentari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti