Četvrtak pred Novosađanima donosi toplo vreme, pljuskove, brojne događaje, ali i radove

Poslednji letnji četvrtak Novosađanima donosi sledeće: toplo vreme, pljuskove, brojne događaje, ali i radove.
Četvrtak pred Novosađanima donosi toplo vreme, pljuskove, brojne događaje, ali i radove
Foto: 021.rs
Bliži se jesen, barem kalendarski, a ovaj poslednji letnji četvrtak Novosađanima donosi i dalje neobično visoke dnevne temperature, ali i (verovatno) pljuskove.
Svakako, navikli smo se na veliki broj radova na ulicama, ali lepa vest je svakako da je počela pozorišna sezona. Preporučujemo vam da pogledate koja nas sve zanimljiva dešavanja očekuju, ali počećemo najpre sa prognozom...
Vreme
 
Četvrtak će biti topao, ali se očekuju pljuskovi sa grmljavinom. Minimalna temperatura biće 16, a maksimalna 30 stepeni.
 
Zadržavaju se relativno nepovoljne biometeorološke prilike. Oprez se savetuje osobama sa srčanim, cerebrovaskularnim i respiratornim tegobama. Poremećaj sna, bolovi u kostima i razdražljivost su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se maksimalna opreznost u saobraćaju.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Deo Detelinare neće imati tople vode. Razlog je izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Kopernikovoj ulici broj 56. Od 8 časova bez tople vode će biti objekti na parnoj strani Ulice Veselina Masleše, od broja 2 do broja 22.
 
Normalizacija u isporuci toplotne energije za pripremu tople potrošne vode očekuje se istog dana, u večernjim časovima. 
 
Deo Novog Sada neće imati vode. Bez vode će od 8 do 14 časova biti deo Ulice Teodora Pavlovića, od broja 1 do broja 5, kao i deo Ulice braće Krkljuš. Postoji mogućnost, ako bude bilo potrebe, da blokada vodovodne mreže bude proširena i produžena.
 
Delovi Novog Sada i Petrovaradina neće imati struje. U Novom Sadu od 9 do 11 časova struju neće imati Antona Čehova 28-32, za ostale ulice i Petrovaradin pogledajte OVDE.
 
Dva semafora, jedan na raskrsnici Temerinske, Jug Bogdana i Branka Radičevića, a drugi na raskrsnici Temerinske, Koste Šokice i Patrijarha Čarnojevića biće puštena u rad. Detaljnije pročitajte OVDE.
 
Non kovid ambulanta počeće sa radom u objektu Doma zdravlja "Jovan Jovanović Zmaj", u Zmaj Ognjena Vuka. Opširnije pročitajte OVDE.
Gde ići?
 
Tradicionalni Language club održaće se u 20.30 časova u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45.
 
Takmičenje vojvođanskih mađarskih dramskih pisca održava se od 19 časova u Novosadskom pozorištu.
 
Premijera satirične komedije "Bertove kočije ili Sibila" održaće se od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta.
 
Dečije predstava "Kako je otkriveno letenje" počeće u 18 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih. Od 19.30 časova će se na Velikoj sceni igrati predstava "Kako sam se nadala dobro se (nisam) udala".
 
Otvaranje izložbe "GAME", panel diskusija o iskustvima i značaju vođenja okupacionih radionica sa ljudima u pokretu, prezentacije studije slučaja na osnovu likovnih radova, filma o okupacionim radionicama i performansa počeće u 13 časova u KC "Barka".
 
Tribina "Kako do muzičkog spota?", u okviru TAKT Film Festa održaće se od 20 časova u Crnoj kući.
 
Projekcija filma "Što se bore misli moje" održaće se od 20 časova u KC "Mladost" u Futogu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti