Goran Karadžić izabran za generalnog direktora RTV-a

Upravni odbor JMU "Radio-televizija Vojvodine" na današnjoj sednici jednoglasno je izabrao Gorana Karadžića za generalnog direktora, saopštio je javni servis Vojvodine.
Goran Karadžić izabran za generalnog direktora RTV-a
Foto: 021.rs
Karadžić je do sada bio na mestu v.d. direktora JMU RTV. Dugogodišnji je medijski radnik iz Novog Sada.
Rođen je 1964. godine u Strumici, a srednju školu i fakultet je završio u Novom Sadu.
Radio je u "Glasu omladine", "Stavu", "Dnevniku", "Novosadskom nedeljniku"... Bio je direktor "TV Apolo" iz Novog Sada i glavni i odgovorni urednik "Vojvođanskog magazina".
 
Od 2005. do 2016. godine bio je član Saveta Republičke radiodifuzne agencije (RRA), današnjeg Regulatornog tela za elektronske medije (REM), od čega je poslednje dve godine bio predsednik tog tela.
Goran Karadžić, Sonja Kokotović i Dragan Guzijan našli su se u užem izboru za generalnog direktora Radio-televizije Vojvodine.
 
Nakon dva neuspela pokušaja u poslednja četiri meseca, Upravni odbor Radio-televizije Vojvodine danas je ponovo glasao o generalnom direktoru pokrajinskog javnog servisa.
 
Komisija je u sredu utvrdila formalno-pravne uslove iz konkursa, raspisanog 14. septembra, ispunjava troje od petoro prijavljenih: Goran Karadžić, aktuelni vršilac dužnosti generalnog direktora, Sonja Kokotović, bivša direktorka programa RTV i Dragan Guzijan, autor i reditelj.
  • Bet Dejvis

    20.10.2023 22:37
    Zašto "država" hoće da ubije SBB? Zato što je kablovski operater koji ekranizuje TV kanale poput N1 i Nova, a opet poseduje i Happy i Pink.. Dakle? Novac je bog!
  • Teodosije III

    20.10.2023 22:16
    @Mile
    A ti se, izgleda, baš razumeš kako treba da izgleda moderna zgrada televizije

    Sedi 1 ko kuća!
  • MMS

    20.10.2023 19:41
    Sve čestitke!
    Bravo, pravi čovek na pravom mjestu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti