VIDEO Dve scene iz novosadskog saobraćaja: Iznervirani i neoprezni vozači

U novosadskom saobraćaju mogu se videti razne situacije.
Društvenim mrežama proširila su se dva snimka. Jednog u kojem je moglo doći do udesa, drugog u kojem se udes do dogodio.
 
Na sreću, nije bilo povređenih.

Kako se može videti na jednom snimku, vozač automobila presekao je traku vozila u kojem postoji kamera, nakon čega mu nije dozvoljavao da se prestroji.
 

Građani pišu da je potrebno da se vidi duži snimak kako bi se znalo zbog čega je vozač reagovao "nervozno".
 
Drugi snimak pokazuje udes na pri izlasku iz kružnog toka na Bulevaru vojvode Stepe. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Kružni tokovi su stara boljka novosadskog saobraćaja, a u komentarima se odmah povela polemika ko je kriv.
 
Portal 021.rs nominovan je za najbolji informativni sajt u regionu. Za 021.rs možete da glasate na OVOM LINKU.
  • Ssy

    02.11.2023 17:16
    Prioriteti
    U tigru je važno imati auto, naučiti kako se njime upravlja nije obavezno.
  • Srdjan

    02.11.2023 05:37
    Kao stranac koji je prvi put koristio kruzni tok napravljen jos u doba Austrougarske na ulazu u Pulu sa 3 trake i 6 izlaznih kad vidim ove kako pojma nemaju da se prestroje u 2 trake nasmijem se svaki dan.
    Na B. Evrope svaki dan se sudaraju jer ovi sa unutrasnje trake i dalje misle: ah to su 2 trake ja mogu paralelno da izadjem desno i da ne propustim ovog sto je u vanjskoj traci. GRESKA. Nemozes nikog iz unutrasnje da presecas nikada ali vidim da su me poceli napadati i prete i psuju i udaraju auto nogama sve dok nedam gas vise mi primitivaca preko glave. Znaci naucite se da ja u vanjskoj traci i da se nisam prestrojio pre kruznog imam pravo da se vrtim 10 krugova po vanjskoj traci pre nego izadjem a vi iz unutrasnje nemate pravo da presecate nikoga. NIkoga. U Dubaiju sam vozio na najvecem kruznom toku sa 8 traka i u Shangaju sa 14 pa samo moras biti debil za volanom da neznas pravila jer sve je lepo oznaceno.
  • /

    01.11.2023 21:32
    /
    Ovi sto voze sluzbena vozila su kriticni, ponasaju se kao da voze autice za sudaranje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.