Završetak radova u Sremskim Karlovcima ponovo pomeren: Novi problemi prave muku meštanima

Obustava saobraćaja za teretna vozila na glavnom putu kroz Sremske Karlovce produžava se do 22. novembra, navode iz "Puteva Srbije".
Završetak radova u Sremskim Karlovcima ponovo pomeren: Novi problemi prave muku meštanima
Foto: 021.rs
Radovi na rehabilitaciji glavnog puta kroz ovo mesto traju od početka septembra i prvobitno je rečeno da će biti gotovi do 10. oktobra, a ovo je treći put da se rok za završetak produžava.
 
Glavni put kroz Sremske Karlovce bio je oko dva meseca zatvoren i saobraćaj se odvijao kroz samo mesto, a početkom novembra se krenulo sa radovima na rekonstrukciji glavnog dela puta od Zanoša do ulaza u Petrovaradinsku ulicu.
Kada je zatvoreni deo puta napokon otvoren, meštani Sremskih Karlovaca suočili su se sa novim problemima koji je, ovog puta, najviše uticao na njihove automobile.
 
Rehabilitovani put znatno je izdignut naspram onog starog, te su i priključenja na magistalni put iz okolnih ulica znatno kompromitovala bezbednost vozila koja treba na isti da se uključe.

"Putevi Srbije" ovaj problem pokušali su da reše nivelisanjem šljunkom, ali je isti nekoliko dana nakon toga nestao.
Kako navode meštani Sremskih Karlovaca, plaše se da ne oštete svoje automobile jer ovakav put, osim za one koji imaju neku vrstu višeg auta ili džipa, nema uslova za bezbedno kretanje.
 
Oni koji su smatrali da su ugroženi pisali su "Putevima Srbije" sa istim navodima, a svi meštani, uključujući i portal 021.rs, dobili su isti odgovor.
 
 
Između ostalog, iz ovog preduzeća su naveli da radovi podrazumevaju asfaltiranje i denivelisanih saobraćajnih priključaka na obnovljeni put.

Na pitanja portala 021.rs kada će isti biti izvršeni i šta će raditi u međuvremenu, iz "Puteva Srbije" nisu odgovorili.
 
"JP 'Putevi Srbije' je više puta tokom izvođenja radova izlazio u susret lokalnoj samoupravi i policiji, obustavu saobraćaja regulisao po fazama, kako bi se omogućilo funkcionisanje kroz Sremske Karlovce", naveli su u zajedničkom odgovoru.
Iz ovog preduzeća podsećaju da su alternativni putni pravci su državni putevi: Petrovaradin-Sremska Kamenica-Ruma-Putinci-Inđija-Banstol-Sremski Karlovci.
 
Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, navode iz "Puteva Srbije".
 
Portal 021.rs nominovan je za najbolji informativni sajt u regionu. Za 021.rs možete da glasate na OVOM LINKU.
 
  • Simo

    10.11.2023 16:19
    Najbolje nista neraditi
  • Komentator

    08.11.2023 15:23
    Gle čuda...
    Otvoriće ga pred izbore
  • Razlaz ekipo

    08.11.2023 14:44
    Sve sto su radili do sada nisu završili do kraja i uradili kako treba.Tamo gde se nikad nije zadržavala atmosferska voda posle njihovog stručnog tima sve je pod vodom.Kao deca koja se igraju sa puno tuđeg novca i pritom se prave pametni.Ovo poslednje najviše boli jer se oseti u svim segmentima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.