SNS o optužbama da prikupljaju glasove u ustanovama: Naši protivnici lažima žele da šokiraju javnost

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu negirao je da ta stranka u Gerontološkom centru u Futogu i u Domu zdravlja na Novom naselju prikuplja sigurne glasove.
SNS o optužbama da prikupljaju glasove u ustanovama: Naši protivnici lažima žele da šokiraju javnost
Foto: 021.rs
Njihova reakcija stiže nakon takve tvrdnje gradskog odbora stranke Zajedno.
 
"U javnosti dobro poznati Zelenović i njegovi pajtaši nastavili su da svojim lažima šokiraju javnost Novog Sada i Srbije. Njihov jedini cilj je da lažima i nasiljem pokušaju rušenje Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke bez biranja sredstava", naveli su u saopštenju.
Kako dodaju, sama pomisao na to da najvećoj stranci po broju članova u ovom delu Evrope treba sakupljanje glasova u Gerontološkom centru ili Domu zdravlja je više nego komična i tužna.
Dodaju da snimci i fotografije sa prikupljanja potpisa za listu Srpske napredne stranke za predstojeće izbore najbolje svedoče o mišljenju sugrađana kome treba dati svoj glas i poverenje.
 
"Smišljene i lažne optužbe su prevashodno usmerene na podrivanju poverenja demokratskih vrednosti u našem društvu. Manipulacija javnim mnenjem je usmerena na produbljenju veštačkih podela kako bi neformalni centri moći ponovo mogli da upravljaju našim Gradom i našom državom", navodi SNS.
 
Gradski odbor Srpske napredne stranke poručuje "Đilasu, Ćuti, Zelenoviću" da će, kako kažu, na ovim izborima ponovo odneti pobedu "za državu Srbiju i za sve njene građane".
Gradski odbor stranke Zajedno saopštio je da je SNS u Gerontološkom centru u Futogu i u Domu zdravlja na Novom naselju počelo prikupljanje sigurnih glasova.
 
Kako su naveli, liste pod nazivima "Vukovi tvoji uvek su uz tebe" i "Predaja nije opcija" kruže ovim ustanovama, a zaposlenima se određuju kvote i naređuju rokovi za prikupljanje.
  • Djordje

    09.11.2023 16:53
    Ma jadni SNSovci.
    Evo suzu pustamo zbog vas i vaseg postenja!
  • Dragan

    09.11.2023 09:56
    Ma hajde
    Opšte je poznato da da SNS puca od poštenja
  • Mojsije

    09.11.2023 08:00
    Ju ju
    Javna je tajna da se u JP prikupljaju sugurni glasovi. Nemojte vi naprednjaci i ostali sateliti da narodu solite pamet. Gorih od vas u istoriji Srbije nije bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Festival "Infant" od 14. do 18. juna

Ovogodišnji INFANT - Internacionalni festival alternativnog i novog teatra, održaće se od 14. do 18. juna, u Srpskom narodnom pozorištu i Pozorištu mladih.