FOTO, VIDEO: Paori odblokirali kružni tok kod Rafinerije, bez zatvaranja Kaćke petlje

Poljoprivrednici koji su u Novom Sadu traktorima blokirali kružni tok kod Rafinerije (skretanje za Šangaj) završili su sa blokadama oko 13.30 časova.
FOTO, VIDEO: Paori odblokirali kružni tok kod Rafinerije, bez zatvaranja Kaćke petlje
Foto: 021.rs
Ovaj kružni tok bio je blokiran od oko 11 časova i na svakih pola sata su na kratko propuštali vozila da prođu.
 
 

Iako je ranije najavljeno da će od 14 časova deo poljoprivrednika, kao i prethodnih dana, blokirati ulaze i izlaze na auto-put kod Kaćke petlje, to se ipak neće desiti.

Ovo je radikalizacija protesta, koja se ujedno odvijala i na drugim mestima u Vojvodini.
 
 
Inače, organizatori ovih protesta čekaju da vide da li će premijerka Ana Brnabić danas doći u Kisač na pregovore, mada su izgledi za to neznatni.
 
Oni očekuju da im premijerka i njeni saradnici na tom sastanku na samom početku tačno predoče usmeni i pismeni plan implementacije uređenja tržišta, kao i da im se ispuni zahtev da će dizel moći da kupuju na svim pumpama bez akciza sa PDV-om.
 
 
Ukoliko se ne ispune ovi osnovni uslovi, protesti će se nastaviti i još više radikalizovati.
 
Za sada nema informacija da će neko iz Beograda dolaziti u Kisač.
  • R49

    21.11.2023 17:36
    Težak zadatak
    Bojim se da nema dovoljno traktora koji će da urazume hordu lopina.
  • Milan

    21.11.2023 00:26
    Slaba organizacija
    Moraju se organizovati malo bolje i svi zajedno traktorima za Beograd ali da se blokira autoput e to je blokada ! Ovako blokiraju i ometaju ljude koji su im podrška i razumeju ih !!!
  • Gavril

    20.11.2023 17:05
    Poljoprivrednik na barikadama poručuje da oni nemaju šta da razgovaraju sa predsednikom države jer to nije u njegovoj nadležnosti. "Ako bude imao neko ordenje da nam dodeli neka dođe, inače nema šta da traži od nas". Čekamo premijerku, Sinišu Malog i ministarku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti