Novosadski odbor Zajedno: Zukorlić nam ukrao slogan za svoju listu, ne zna da smisli svoj

"Promena je pobeda" je slogan s kojim je Zajedno za Novi Sad još 9. novembra predstavio svoj program, ali je ovaj slogan ukrao Usame Zukorlić, navode u ovom odboru.
Zajedno upozorava da je prvi predstavio, u okviru kampanje za buduće novosadske izbore, slogan "Promena je pobeda" i svoje ideje za Novi Sad, ali je tokom novembra predsednik Stranke prave i pomirenja Usame Zukorlić ovaj slogan stavio uz svoju listu za republičke izbore.
"Promena je pobeda osmislili smo brižljivo i sa fokusom na rešavanje problema grada Novog Sada, radom stručnih i moralnih ljudi koji žele da jedan kvalitetan program za Novi Sad konačno vidi svetlo dana. Promena je pobeda je naš program za naredne novosadske izbore, kao i za sve naredne godine u kojim ćemo ga obogaćivati i usavršavati, i predstavlja intelektualnu svojinu Zajedno! za Novi Sad", navode u odboru ove stranke.
Dodaju da su primetili ovu okolnost kad se slogan pojavio ne samo na republičkoj, već i na listi za beogradske izbore.
 
"Ovih dana svi smo bili svedoci da se predaju fantomski potpisi za liste, ali evo sada imamo i politički presedan, a to je otvorena besramna krađa naziva lokalnog programa. Kakvu tačno promenu gospodin Zukorlić najavljuje, kada su porodično u simbiozi sa naprednjačkim vlastima preko decenije, više je nego jasno. To što gospodin ne ume sam sebi da smisli slogan, nego isti krade, pokazuje kako će i stranku da vodi, a još više kakvoj pobedi stremi, sa koliko energije i koliko odličnih ideja", navode u Zajedno.
 
Podsećaju da su četiri ključna stuba politike koju vode uz slogan "Promena je pobeda": grad biciklista, besplatnog i brzog prevoza, grad zelenila i zdravog života, grad jakih mesnih zajednica i odgovorne vlasti i grad po meri radnika i čoveka.
  • Grtalca

    28.11.2023 16:24
    Usnsame? O njemu je reč? Biće on nama na vlasti u Vojvodini. Zobenca će to srediti.
  • @Perikle

    28.11.2023 15:41
    Ukoliko se iza ovog komentara ne krije sekretar gradskog odbora pomenute grupacije, odnosno, ukoliko je ovo napisala neka osoba kojoj egzistencija ne zavisi od izbornog rezultata ekipice okupljene oko "Zajedno", vrlo sam zainteresovana za kontakt dilera.
  • Perikle

    28.11.2023 14:32
    Najbolji odbor u Novom Sadu, za vas glasam na izborima na lokalu. Gazite stoku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.