Portal 021.rs među tri najbolja informativna sajta u regionu: Hvala vam!

Portal 021.rs osvojio je treće mesto u izboru za najbolji informativni sajt u regionu. Prvo mesto osvojio je Al Jazeera Balkans, a drugo Danas.
Portal 021.rs među tri najbolja informativna sajta u regionu: Hvala vam!
Foto: 021.rs
U šestom izboru za najbolji informativni sajt u regionu, koji organizuje Media Daily, bilo je nominovano 20 medija iz šest zemalja - Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije. 
 
Portal 021.rs je po prvi put nominovan za ovu nagradu. Ujedno, to je prvi put da je iz Srbije nominovan neki medij čije sedište nije u Beogradu.
O pobedniku su odlučivali publika i žiri. Glasovi publike donose 30 odsto bodova, a ostatak su ocene žirija.
 
Kada su u pitanju glasovi publike, 021.rs je bio ubedljivo prvi. Portal 021.rs osvojio je gotovo polovinu ukupnog broja glasova, odnosno više od 15.000 glasova. 
Žiri je svrstao 021.rs u top pet regionalnih medija, ali treba ukazati na to da je razlika u poenima između medija u vrhu bila veoma mala. 
 
"Kvalitetan rad i izveštavanje ovog portala visoko je honorirao žiri, ali i verna čitalačka publika, što je poguralo 021.rs na visoko treće mesto. Čestitamo", navode organizatori izbora za najbolji informativni sajt u regionu.
 
 
Glavni urednik medijske kuće 021 Slobodan Krajnović kaže da je za 021 ovo veliko priznanje i da su svi u redakciji izuzetno ponosni.
 
"Veliko hvala i našoj vernoj čitalačkoj publici. Nagrada je dodatni motiv za nas da nastavimo da unapređujemo portal, kako u sadržajnom, tako i u tehnološkom smislu".
 
  

Komentari 39

  • Ludovički

    09.12.2023 06:42
    Branioci istine
    Bravo! I samo tako nastavite.
  • Nina

    09.12.2023 06:10

    Sve informacije proverene a obaveštavanje i tekstovi na nivou zadatka novinara.
    Bravo!
  • Ja

    08.12.2023 22:39
    Najbolji
    Mislim da su glasovi čitalaca najmerodavniji. Njima je i namenjen portal, a ne žiriju. Čestitam! Najbolji ste!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.