FOTO, VIDEO: Novosađani, prelepo hrvatsko primorje nikad nije bilo bliže i jeftinije

Hrvatsko primorje i prelepe plaže Makarske i Hvara nikad nisu bili bliži i povoljniji zahvaljujući turističkoj agenciji Relax.
Nekada je odlazak na more u Hrvatsku bio veoma voljen porodični ritual za mnoge Jugoslovene. Velika većina u svom porodičnom albumu ima slike sa neke plaže hrvatskog primorja, kako se igra u pesku s obaveznim aksesoarom u vidu plastične kantice i lopatice.
 
Da upravo te uspomene oživite na najlepši mogući način pobrinuo se Relax, koji ova prelepa mesta Novosađanima donosi po najpovoljnijoj ceni za leto 2024.
Uprkos verovanju, letovanje na hrvatskom primorju uopšte ne mora da bude skupo. Turistička agencija Relax nudi najpovoljnije "first minute" pakete za hrvatsku obalu, posebno za Makarsku rivijeru i ostrvo Hvar na kojem vas čekaju Stari Grad i Jelsa sa hotelima ušuškanim među borovima, plažama na nekoliko minuta hoda od smeštaja, kristalno čistim morem i prelepim zalascima sunca.
 
Ukoliko se odlučite upravo za ove destinacije, Relax je obezbedio komforan autobuski prevoz, direktno iz Novog Sada. Vaše je samo da se udobno smestite i bićete dovezeni do samog smeštaja i vaš odmor može da počne. Svi autobusi su klimatizovani, opremljeni audio i video opremom, a za volanom su profesionalni vozači, dok su vam na usluzi i vodiči sa višegodišnjim iskustvom.
Kada je u pitanju smeštaj, u ponudi su hoteli različitih kategorija, koje sve karakteriše visok stepen dobre usluge, higijene, profesionalnosti, ali i nadaleko čuvene primorje ljubaznosti. U zavisnosti koji paket odaberete, u ponudi su polupansion, all inclusive, mogućnost branča, a u pojedinim slučajevima podrazumevan je i izlet.
 
 
Bilo koji paket da odaberete - nećete se gladni vratiti kući, jer je ovaj deo jadranske obale poznat po svojoj hrani i korišćenju svežih i prirodnih namirnica. Ima li ičeg boljeg od dobrog vina, tek ulovljene ribe sa zrelim maslinama, i sve to dok posmatrate kako sunce tone iza morskog horizonta?
 
 
Sada je najbolje vreme da sve to sebi obezbedite, jer su prijave u toku, a do kraja januara za ove destinacije važe i do 50 odsto popusta. Naime, ono po čemu je turistička agencija Relax poznata je garantovano najniža cena.
 
 
Ukoliko više želite da posetite Istru, u ponudi su aranžmani sa sopstvenim prevozom. Relax pokriva skoro celo hrvatsko primorje, tako da je vaše samo da odaberete mesto. Naravno, tu su aranžmani i za Sloveniju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, ukoliko želite da istražite i te destinacije.
Informacije o cenama letnjih paketa, kao i detaljan plan šta svaki paket podrazumeva možete pronaći na sajtu agencije Relax OVDE. Agencija Relax nudi i više različitih modela plaćanja tako da vaš kućni budžet letovanje 2024. neće ni osetiti.
 
Više informacija o svim povoljnim letnjim paketima možete dobiti na broj telefona 021/6622 373. Takođe, sve aktuelnosti agencije Relax možete pratiti i preko njihove Fejsbuk i Instagram stranice. Ukoliko više volite lični kontakt, njihova vrata su uvek otvorena za vas u Železničkoj 48.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti