Vučić poručio u Novom Sadu: Tražim ubedljivu pobedu, nikad nije bilo važnije i ozbiljnije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio je danas "ubedljivu" pobedu liste koja nosi njegovo ime na izborima u nedelju, navodeći da je to "dobro za budućnost Srbije".
Vučić poručio u Novom Sadu: Tražim ubedljivu pobedu, nikad nije bilo važnije i ozbiljnije
Foto: 021.rs
Vučić je na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na Spensu ocenio da Srbija neće moći da ide napred ako na izborima 17. decembra ne pobedi ta lista.  
 
"Nikad nije bilo važnije i ozbiljnije, nikad nam nije bila potrebna veća odgovornost i to kažem na osnovu svih saznanja kakvi nas pritisci očekuju jer čuvamo Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije, jer nećemo da se odreknemo onoga što je naše, što je pripadalo i pripadaće Srbiji", rekao je Vučić. 
Ocenio je da će se Srbija u narednom periodu suočiti sa novim pritiscima u vezi uvođenja sankcija Rusiji i po drugim pitanjima. 
 
"Zato nam je potrebna snažna i jedinstvena država. Potrebna nam je jedna politika, jasna, nedvosmislena politika koja ne sme biti politika mržnje prema onima koji drugačije misle", rekao je Vučić.
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević ocenio je da su izbori 17. decembra "sudbinski".
 
 
"Četiri dana nas dele od najvažnijih izbora poslednjih decenija, od odluke šta će biti sa Srbijom, sa svima nama, sa našim porodicama. Izbor je nikad jasniji, sve maske su pale. S jedne strane jedna narodna lista 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane' protiv svih drugih lista, bez obzira koje su boje", rekao je Vučević. 
 
Ocenio je da Srbija 17. decembra bira između Vučića i lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa.
 
"Nema trećeg, četvrtog ili petog. Hoćete li snažnu Srbiju ili Srbiju koja se stidi sebe, koja se odriče svog porekla, svoje budućnosti? Zato u nedelju svi da izađemo na izbore i glasamo za listu 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", rekao je lider SNS. 

Komentari 27

  • Ridji

    14.12.2023 11:55
    pokrajine
    Hajde molim te daj i Vojvodini nezavisnost, kao sto si Kosovu, pa da te ne gledamo vise.
  • A uuu

    13.12.2023 21:54
    U NS bio cirkus Kolorado ulaznice plaćeno ti plus sendvič(podriguša) i voda
  • Juuu

    13.12.2023 21:46
    On traži, on plati i dobije. Znači u Srb dozvoljeni mito i korupcija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti