Zašto je vaše dete stalno bolesno? Posavetujte se sa imunologom Poliklinike Best Medica

Poliklinika Best Medica će u okviru svojih mesečnih akcija u februaru imati popust na pregled kod dečijeg imunologa i kardiološki pregled dece.
Inače, ova privatna zdravstvena ustanova je među jedinima u Novom Sadu koje imaju kompletno pokrivene usluge namenjene deci.
 
Osnovala ju je dr Jadranka Crnomarković Lunić, specijalistkinja pedijatrije, marta 2022. godine, a nalazi se na adresi Ćirila i Metodija 16 u Novom Sadu.
Zgrada ove medicinske ustanove ima 400 kvadrata prostora i 14 ordinacija, a zaposleno je više od 40 lekara i specijalista za decu i odrasle. Moto kojim se vode jeste - "Zdravlje za celu porodicu".
 
Kako ističu iz ove poliklinike, dijagnostičke terapijske procedure sprovode se po najsavremenijim standardima medicinske prakse i na novim aparatima poslednje generacije.
 
"U okviru svoje delatnosti Best Medica obavlja specijalističke lekarske preglede i ambulantne dijagnostičke i terapijske intervencije iz oblasti pedijatrije, interne medicine i ultrazvučne dijagnostike, kao i konsultantske usluge iz drugih oblasti medicine", navode iz poliklinike.
 
Pedijatrija u potpunosti prilagođena potrebama dece
 
S obzirom da je Polikliniku Best Medica osnovala specijalistkinja pedijatrije dr Jadranka Crnomarković Lunić, prirodno dolazi i to da upravo ta oblast predstavlja veliki fokus ove ustanove.
 
"Kada je reč o pedijatriji, ali i ostalim specijalnostima, potrudili smo se da našim pacijentima bude dostupno što više oblasti, kako bi cela porodica imala kvalitetne usluge u okviru našeg zdravstvenog sistema", navode iz ove zdravstvene ustanove.
 
  
 
Pedijatrija u okviru Best Medica sistema obuhvata pedijatra, dečijeg kardiologa, pulmologa, imunologa, alergologa, psihologa, ortopeda. Dalje, pruža usluge i logopeda, defektologa i psihologa, specijalnosti koje su izuzetno značajne kada je reč o razvoju deteta.
 
"U našoj poliklinici pacijentima nudimo procenu govorno-jezičkog razvoja, motoričkog i kognitivnog u saradnji sa timom stručnjaka koji se sastoji od pedijatra, psihologa i defektologa. Naši stručnjaci, u zavisnoti od potreba svakog posebnog pacijenta, rade na stimulaciji govora kod one dece kod kojih isti kasni, rad sa decom koja imaju poremećaj izgovora glasova ili u savladavanju veština čitanja i pisanja, kao i ostale usluge", navode iz poliklinike.
 
  
 
Uz sve ove specijalnosti, jedna posebno izdvaja ovu zdravstvenu ustanovu od drugih - klinička genetika.
 
Specijalistkinja pedijatrije i subspecijalista kliničke genetike koja radi u Poliklinici Best Medica jeste prof. dr Ivana Kavečan.
 
"Doktorka Kavečan obavlja preglede dece sa sumnjom na različite poremećaje, uključujući razvojne, govorne i metaboličke, kao i nasledne bolesti", navode iz ove ustanove. 
 
  
 
Ističu da je mališane bitno voditi i na preventivne zdravstvene preglede jer je upravo to put do njihovog pravilnog razvoja. Njihova pedijatrija je, kako kažu, mesto gde mali osmesi mnogo znače.
 
"Naši specijalisti uvek se trude da pruže sveobuhvatnu zdravstvenu negu deci. Mališane posmatramo kao jedinstvene i pružamo im stručnost i pažnju koju zaslužuju", dodaju iz Best Medica. 
Kako zakazati pregled?
 
Best Medica redovno organizuje mesečne akcije, te će popust u februaru biti na pregled dečijeg imunologa i kardiološki pregled dece.
 
Detaljne usluge lekara specijalista i uputstva kako zakazati termin mogu se pronaći na sajtu Poliklinike Best Medica OVDE. Ova zdravstvena ustanova takođe ima pokriven veliki broj specijalnosti namenjen lečenju starijih od 18 godina, kao što su ginekolog, gastroenterolog, nutricionista, urolog i drugo.
 
Radno vreme je od ponedeljka do petka od 8 do 20 časova, a subotom do 14 časova, dok je nedelja neradan dan. Polikliniku Best Medica možete kontaktirati i pozivom na broj telefona 066/6300-700 ili 021/2-300-500.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti