Novosađanin se žali: U centru nepropisno parkira ko stigne, a nadrljaju stranci

Nepropisno parkirani automobili na Trifkovićevom trgu, u centru grada, nisu retka pojava.
Novosađanin se žali: U centru nepropisno parkira ko stigne, a nadrljaju stranci
Foto: 021.rs
Novosađanin koji se požalio portalu 021.rs kaže da, iako je najveći problem nepravilno parkiranje, a primerom domaćih vozača vode se i stranci koji dolaze u grad. 
 
"Činjenica je da se u ovom delu grada automobili masovno nepravilno parkiraju, što je zapravo i najveći problem. Parkiraju se na trotoarima, mestima za osobe sa invaliditetom, zeleni površinama, po sred ulice - gde stignu, a onda pešaci njih moraju da zaobilaze", objašnjava on.
Dalje kaže da je u takvom stanju prirodno i da stranci koji ne poznaju pravila parkiranja u Novom Sadu prate ponašanje ostalih vozača.
 
"Naravno da se svi parkiraju nepropisno, ali mi se čini da pauk najredovnije podiže automobile stranih tablica. Na primer, ako je pet automobila nepropisno parkirano jedno pored drugog, neretko se dešava da samo automobili sa stranim tablicama budu uklonjeni", dodaje on.
Kako kaže, istog dana kada se javio redakciji portala 021.rs po istom principu "pauk" je podigao tri vozila stranih tablica.
 
"U ovom delu grada sam svakodnevno i nije mi jasno zbog čega ne sklanjaju vozila ljudi koji se redovno nepropisno parkiraju na istim mestima, umesto turista koji su došli da posete grad i ostave neke pare tu. Videli kako se ostali parkiraju, pa i oni odlučili tako da postupe", rekao je ovaj Novosađanin.
  • sasa

    11.03.2024 11:48
    najeb*smo
    Neverovatno
    Zašto kažnjavaju strance a ne nas
    zašto ne kaznjavaju nas a kaznjavaju ..nekog
    Kakva dilema
    Nama je nemoguće ugoditi
  • Ja

    25.01.2024 23:01
    Nije istina
    Nose oni sto im je padne "pod ruku" i sto je lakse poneti.
    To sto su vam gospodine, Vas luksuzni Mercesdes "odneli" iz centra Novog Sada, isto bi ga "poneli" u Berlinu, Sarajevu ili Ljubljani.

  • Deja

    25.01.2024 22:28
    Pauk
    Jednostavno, komunalci se ne zameraju a posao obavljen. Ne rizikuju batine, posao, dovoljno je da je drugi grad. Ne mora biti stranac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.