Novosađani, još malo pa kraj nedelje: Evo šta vas sve očekuje ovog četvrtka

Ovaj februarski četvrtak u Novom Sadu biće topliji, sa maksimalnom temperaturom od čak 20 stepeni.
Novosađani, još malo pa kraj nedelje: Evo šta vas sve očekuje ovog četvrtka
Foto: 021.rs
Ovako topao dan treba i iskoristiti, pa za vas navodimo i nekoliko zanimljivih događaja koje možete da posetite u gradu.
 
Kao i uvek, radio i portal 021 tu je kako bi vas informisao o svim najvažnijim vestima. Pa, da počnemo sa prognozom...
Vreme
 
U četvrtak umereno oblačno, a temperatura će se kretati od 5 do 20 stepeni. Duvaće slab i umeren jugozapadni i južni vetar koji će povremeno biti jak. 
 
Zadržava se relativno povoljan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima, kao i asmatičarima u jutarnjim satima. Moguće su meteoropatske reakcije u vidu umora i pospanosti. Preporučuje se boravak na otvorenom, uz adekvatno odevanje.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Beočina, Čerevića, Futoga, Čortanovaca i Grabova neće imati struje. Od 8 do 9.30 časova neće biti struje u Đorđa Nikšića Johana 26-30, 7-17, R. Čolakovića 8-12, Milana Ješića Ibre 3-5, S. Novakovića 4-8, 23-33. Za ostala naselja pogledajte OVDE.
 
Podsećamo vas na aktuelne radove i zatvorene ulice:
 
- Izmenjen je režim saobraćaja na deonici auto-puta, od petlje Batajnica do petlje Novi Sad Centar zbog radova. Od 7 do 17 časova postavljaju se optički kablovi na deonici petlja Batajnica - petlja Novi Sad Centar, u smeru ka Horgošu. Radovi se izvode u pokretu, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake u zoni radova. Ovaj posao trebalo bi da bude završen do 18. marta.
 
- Izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Dragiše Brašovana. Izmena režima saobraćaja se odnosi na pešačku stazu, parking i kolovoz u delu Dragiše Brašovana, od broja 8 do broja 16. Prva faza podrazumeva zabranu saobraćaja od broja 14d (14, 14a,14b,14c i 14d) do broja 16, a druga faza zabranu saobraćaja od broja 8 do broja 12. Celokupna izmena saobraćaja važiće do 15. aprila.
 
- Izmenjen je saobraćaj u Ulici Ilije Đuričića i Vladimira Perića Valtera u delu Studentskog grada do 18. marta.
Gde ići?
 
Ljubitelji stranih jezika imaće još jednu priliku da upoznaju nove ljude na Language club-u u Radio kafeu. Počinje u 20 časova.
 
Projekciju dokumentarnog filma o građanskim i studentskim protestima 1996/97 "Pištaljka jača od pendreka" i diskusija održaće se od 19 časova u Omladinskom centru CK13.
 
Del Arno Band nastupiće u Domu kulture od 21 čas.
 
Balet u četiri čina "Labudovo jezero" počeće u 19 časova na sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta, dok će se od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović" igrati predstava "Revizor".
 
Predstava "Kapeta Prljavi Fred" igraće se na Maloj sceni Novosadskog pozorišta od 19 časova.
 
Predstava za ceu "Veseli muzičari" igraće se od 18 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih.
 
Gostujuća predstava Bitef teatra "Bilo jednom na Brijunima" igraće se na Velikoj sceni Pozorišta mladih od 19.30 časova.
 
Projekcija animiranog filma "Kuce u operi" počeće u 18 časova u KC "Mladost" u Futogu, dok će projekcija filma "Živi i zdravi" biti od 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti