Upravnik Srpskog narodnog pozorišta: Nеophodno povеćanjе zarada i unaprеđеnjе položaja zaposlеnih

Upravnik SNP-a Zoran Đerić razgovarao je s predsednicom Vlade Anom Brnabić o unapređenju položaja zaposlenih.
Upravnik Srpskog narodnog pozorišta: Nеophodno povеćanjе zarada i unaprеđеnjе položaja zaposlеnih
Foto: 021.rs
U Beogradu je održan sastanak na kom je razgovarano o povećanju zarada umetnika i zaposlenih i povećanju broja radnih mesta u Srpskom narodnom pozorištu.
 
Srpsko narodno pozorište, na poziv predsednice Vlade predstavljali su upravnik prof. dr Zoran Đerić i direktor opere Željko Andrić. 
Kako je saopštio SNP, tokom sastanka, upravnik SNP-a prof. dr Zoran Đerić i predsednica Vlade Ana Brnabić postigli su visok stepen saglasnosti o neophodnosti uvećavanja zarada zaposlenih u najstarijoj pozorišnoj kući u Srbiji.
"Izuzetno sam zadovoljan sastankom. Naišli smo na veliko razumevanje predsednice Vlade, koja nas je obavestila da će biti formirana Radna grupa Ministarstva kulture, koja će imati zadatak da donese plan i strategiju kojima će se rešiti pitanje povećanja zarada i druga važna pitanja. Izuzetno smo zahvalni što je Vlada Srbije pokazala inicijativu i spremnost da sistemski unapredi položaj zaposlenih u Srpskom narodnom pozorištu i svim institucijama kulture", rekao je Đerić nakon sastanka.
  • Зора Плавшић

    21.02.2024 07:29
    Зора
    Черчил: 'Кад не знаш шта да радиш формирају комисију'.
  • savremenik

    21.02.2024 07:05
    Kakva,bre, komisija?
    Ako se vođa ne umeša, ništa neće biti od povećanja plata.
  • Ns time

    21.02.2024 06:56
    Ne postoji clan sns koji moze racionalno da objasni sta se desava u Srbiji i zasto prosveta, kultura, zdravstvo, privreda , sve ovo dozivljavaju , a zivimo , kako oni kazu, zlatno doba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti