Objavljena lista stanova solidarnosti i za dvočlane porodice

Gradska uprava je nakon mesec dana završila objavljivanje preliminarnih lista za stanove solidarnosti u Ulici Momčila Tapavice bb, na Novom naselju.
Objavljena lista stanova solidarnosti i za dvočlane porodice
Foto: 021.rs
Sada je objavljena i poslednja rang lista za dvočlana domaćinstva.
 
Za sedam stanova u lameli pet, prosečne veličine od 40 kvadratnih metara, konkurisale su 92 porodice.
 
Ovi stanovi se prodaju po ceni kvadrata od 116.774,63 dinara. Stan je moguće kupiti na 240 rata, odnosno može se otplaćivati 20 godina.
 
Preliminarna rang lista je objavljena na sajtu Grada.
 
Na ove rezultate učesnici konkursa mogu da podnesu prigovore u roku od 15 dana, a objavljivanje konačne rang liste u slučaju žalbi može da potraje zbog procedure.
U proteklim nedeljama, Novi Sad je objavio preliminarne liste za ostale stanove, tako da pet petočlanih porodica može da kupi neki od pet stanova od 60 kvadrata, zatim četvoročlanim porodicama pripada pet stanova od 56 kvadrata, a osam stanova površine 43 kvadratna metra je namenjeno za tročlana domaćinstva.
 
Za sve ove stanove bilo je 538 kandidata.
 
U lameli pet postoje još dva stana, koja će se prodati pod komercijalnim uslovima.
Ranije je završena i useljena lamela šest sa 27 stanova.
 
Za lamelu četiri, sa 74 stana, početkom godine završena je javna nabavka za izbor izvođača radova. Ugovoreno je da se radovi plate 660 miliona dinara sa PDV-om, s rokom završetka od godinu dana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti