Kakvi su popusti na Sajmu knjiga u Novom Sadu?

Sajam knjiga u Novom Sadu, u Hali 1 Novosadskog sajma, traje do ponedeljka, 25. marta. Prilika je to za ljubitelje knjige da pazare različita ostvarenje uz sajamske popuste.
Kakvi su popusti na Sajmu knjiga u Novom Sadu?
Foto: 021.rs
Ovogodišnji organizatori IND Media Publishing iz Beograda, rekli su da će se na sajmu predstaviti više od 60 izlagača iz zemlje i regiona, kao i da publiku očekuje širok program, veliki popusti i različite promocije knjiga.
 
Popusti uglavnom iznose do 50%, a određene izdavačke kuće sajamske popuste nude i na svojim sajtovima.
Ove godine pored drugih pisaca, publika će imati priliku da u sredu 20. marta razgovara i sa ovogodišnjim dobitnikom NIN-ove nagrade za delo "Poslije zabave" Stevom Grabovcem.
 
Izdavačka kuća Akademska knjiga na svom štandu pruža popuste do 30%, dok se isti sajamski popust može pronaći i na sajtu ovog izdavača. Njihova preporuka su naslovi: "Kada prestanemo da razumemo svet", "Mlekadžija", "Uvod u Jugoslaviju", "Istorija Srbije" i "Ko je bio Ivo Andrić".
 
Takođe, na sajmu možete posetiti i izdavačku kuću "Prometej" koja je pripremila popust od 30% na sva svoja izdanja, dok posebnu ponudu čine stariji naslovi čije će cene biti od 100 do 500 dinara.
Na štandu izdavačke kuće Laguna posetioci mogu ostvariti popuste do najviše 25% na sve naslove, dok će odabrani naslovi knjiga na engleskom jeziku biti sniženi 30%, najavila je ova izdavačka kuća na svom sajtu. 
 
Osim toga, posetioce očekuje i razgovor sa Laguninim piscima. U utorak će se razgovarati sa Bojanom Ljubenovićem, a u petak sa Mariom Liguorijem. 
 
Izdavačka kuća Službeni glasnik takođe nudi različite popuste u rasponu od 25 do 50%, a preporuke ovog izdavača jesu knjige: "Mojih 500 glumaca" Zdravka Šotre, "Automobil je sloboda" Marka Miljkovića i "Dečak i druga priča" Damira Jocića.
 
Iz Kosmos knjige, Odiseje, Štrika, Hoplita i Zenit books-a ponuđeni su različiti popusti do 50%. Izdavačka kuća Štrik predstavila je i svoja nova izdanja "Ispod površine" Dejzi Džonson, "Godina bisera" Zuzana Brapcova i "Nisam izašla iz svoje tame" dobitnice Nobelove nagrade Ani Erno.
 
Knjige "Prestani da igraš na sigurno" Mardži Voler, kao knjigu meseca, dodajući i knjige "Atomske navike", "FOMO Strah od propuštanja", "BURNOUT Sindrom izgaranja" i "Design thinking" kao top pet naslova za čitanje, preporuke su od izdavačke kuće Finesa.
 
Kontrast izdavaštvo nudi 40% popusta na paket knjiga koje možete kupiti na sajmu, dok ovaj popust iznosi 30% na kupovinu sa sajta, a ostali naslovi se mogu kupiti sa sniženom cenom od 35%. Sa svoje top liste oni izdvajaju: "48 zakona moći", "Nerazdvojne" i "Ispod majice".
 
Na štandu izdavačke kuće Agora pored standardih popusta, posetioci mogu kupiti i knjige od 199, 299 i 399 dinara za odabrane naslove, dok IND Media publishing nudi tri knjige za 999 dinara.
Različite popuste i zanimljive naslove nude i izdavačke kuće "Otvorena knjiga“, "Only Smiley" i "Began Comerc", a za ljubitelje engleskog jezika mogu se pronaći zanimljivi naslovi na štandu izdavača "The english book", dok za obožavaoce stripova preporučujemo štand "Darkwood-a".
 
Ukoliko ste pak zainteresovani za polovne knjige, veliki izbor možete pronaći na štandovima "Rubikon", "Bibliobazar" i "Bukinista".
 
Radno vreme sajma za posetioce biće od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan.
  • knjiški moljac

    23.03.2024 17:12
    ovo nije videlo sajma
    novosadski sajam ionako je bio truba , a ove godine nikad gori. Više džidža bidža za prodaju , nakita , meda , rakije nego knjiga. Nazovi popusti niđe veze , cele godine mogu se kupiti te knjige preko interneta i u knjižarama ovo je šarena laža, napravili sami sebi da se slikaju.
    Polovne knjige po 100 dinara cirkus nema se šta izabrati , samo smeće, a nove preskupe. kajem se što sam išao , bolje da sam to vreme prespavao . jedini sajam koji vredi čemu je beogradski kakav interliber novi sad , niš , ne gubite se , dođite sebi
  • /

    20.03.2024 13:58
    /
    nije moglo bez seselja.
    sajam je smejurija.
    veca je ponuda na berzi
  • Lala

    20.03.2024 11:13
    Trutuka..
    za tvoju informaciju,na jednom standu moze biti vise izlagaca!!!! Kao i sto jeste!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti