FOTO Eglo: Partner investitora i profesionalaca za osvetljenje zgrada i poslovnih prostora

U Novom Sadu trenutno je otvoreno na desetine gradilišta, a planira se otvaranje novih.

Uglavnom se grade stambene i stambeno poslovne zgrade. Osim materijala neophodnih za izgradnju, investitori moraju da razmišljaju i o rasveti, koja predstavlja jako bitan faktor kod kupaca koji biraju svoj stan ili poslovni prostor.

Zato je važno što investitori, kao i vlasnici poslovnih i ugostiteljskih objekata imaju strateškog partnera kakav je Eglo, salon rasvete.
 
U posebnom katalogu namenjenom profesionalcima i pravnim licima, nalazi se sve od rasvete za holove, pa do osvetljenja za kupatila, restorane, i slično. Ovaj katalog može se pogledati u Eglo salonu. U istom salonu zainteresovanima su dostupne i konsultacije sa profesionalnim osobljem, obučenim da pruži savete i ideje za izbor osvetljenja, u zavisnosti od jedinstvenog stila i namene objekta.
 
Osim toga, Eglo investitorima, ugostiteljima i drugim profesionalcima nudi još brojne druge pogodnosti.
Ušteda električne energije (i novca) i zaštita životne sredine
 
Eglo LED rešenja troše značajno manje energije od standardnih sijalica, što se direktno prevodi u smanjenje troškova struje. Takođe, LED tehnologija ima i duži životni vek, što znači ređe zamene sijalica i manje odpadnog materijala. Na taj način doprinosite i zaštiti životne sredine. "Eglo" LED paneli traju do 25.000 sati, a dolaze i sa pet godina garancije.
 
 
Različiti nivoi i temperature osvetljenja
 
Stručnjaci u Eglu vam mogu pomoći da kreirate različite zone osvetljenja u svom prostoru. Na primer, svetlije i hladnije rasvete u radnim zonama povećavaju koncentraciju, dok toplije i prigušenije rasvete u zasebnim prostorijama povoljno utiču na opuštanje i odmor. U prostorijama u koje ne dopire dovoljno prirodnog svetla, kao što su hodnici zgrada, jaka rasveta slična prirodnom osvetljenju može doprineti prijatnijem osećaju stanara.
 
Moderan i personalizovan izgled
 
Prvi utisak je ključan, a Eglo rasvetna tela ne samo da funkcionalno osvetljavaju prostor, već i doprinose sveobuhvatnom dizajnu. Širok izbor modernih i klasičnih dizajna ostavlja snažan utisak na stanare, kupce i klijente i povećava njihovo zadovoljstvo. Osim toga, visilice se mogu prilagoditi prostoru, odnosno moguće je odabrati dizajn, dimenzije i boje koje savršeno odgovaraju celokupnom stilu zgrade.
 
 
Pametna rasveta je pametna odluka
 
Eglo pametna rasvetna tela omogućavaju vam da kreirate jedinstvene ambijente i prilagođavate ih svojim željama i vremenu dana. Takođe, ovakva rasveta doprinosi uštedi električne energije, ali i bezbednosti. Rasveta može da ima simulator prisustva, što može da učini stan sigurnijim kada su vlasnici na poslu ili odmoru. Za ugostiteljske objekte može biti koristan senzor za muziku, koji prilagođava osvetljenje "raspoloženju". 
 
 
Ubrzanje procesa izgradnje
 
Ono što je investitorima možda najvažnije jeste ubrzanje i jednostavnost procesa izgradnje. Eglo rasveta ima "easy-to-connect" sistem. Ova tehnologija omogućava brzu i jednostavnu instalaciju rasvete, odnosno lako povezivanje rasvete sa električnim instalacijama. To znači manje vremena provedenog na izgradnji i renoviranju, što ultimativno dovodi do smanjenja troškova.
 
Sve na jednom mestu
 
A kad smo kod uštede vremena, Eglo nudi kompletne rasvetne sisteme specijalizovane za različite tipove poslovnih i stambenih prostora - od kancelarija, preko restorana, pa do višeporodičnih objekata. 
 
Osim toga, ovaj salon rasvete donosi još jedan način uštede. U Eglu se na svake dve nedelje menjaju akcije na određene vrste proizvoda, pa je moguće pronaći željene instalacije po nižoj ceni.
 
Kako do Eglo salona?
 
Ponudu možete pogledati na sajtu eglo.com/rs, ali ništa ne može zameniti razgledanje uživo, naročito ako ste neodlučni.
 
Salon Eglo u Novom Sadu nalazi se na adresi Rumenački put 53a. Salon ima i veliki parking za kupce, ako odlučite da se duže zadržite u kupovini. S obzirom na prijatan ambijent i radnike uvek spremne da posavetuju, takva odluka je gotovo izvesna.
 
Eglo nudi i uslugu konsaltinga sa fotometrijskim proračunima kako bi se plan osvetljenja što bolje osmislio.
 
Ukoliko želite da se informišete o ponudi i uslugama pre nego što odete do salona, možete ih kontaktirati na broj telefona 021/27-66-874, kao i na mejl novi.sad@eglo.com.

Teme

Eglo

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti